Osobne, keď ti môžem poradiť, radšej zainvestuj do kvalitnej čokolády, ktorá je drahšia, ale aj zdravšia a kvalitnejšia, najmä ak ti to bude konzumovať tvoja rodinka :) Okrem toho perfektne sa s ňou robí.
Čo sa týka formy, isteže tá polycarbonatová je kvalitnejšia a dá sa v nej robiť aj s čokotransferom, ale
ja som robila iba v silikonových, čo som raz nakupila v Lidl a akcii viac druhov, ale úplne mi vystačia. Robí sa s nimi dobre.Robila som ich len pre rodinu a ako darček pre priateľov a všetkým sa páčilo. Mám medzi fotkami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčence. Už druhý deň hľadám v diskusiách neúspešne. Chcela by som skúsiť výrobu praliniek. Ako začiatočníčke odporúčate radšej silikónové alebo polycarbonátové formy? Trochu sa tej umelej hmoty bojím, i keď tu skúsené baby písali, že po prvom použití by mali z formy povyskakovať samé :). Mám dilemu aj preto, lebo na prvé pokusy nebudem kupovať drahé belgické čočky, ale len čok. na varenie. Tak prosím poraďte, kúpiť silikónové alebo polycarbonátové formy na pralinky. Ďakujem.