salko a tlakový hrniec
Pozrite si aj
Kľudne môžeš ja tiež varím iba v tlakovom 1 hodinu nechám ho v ňom vychladnúť (salko z lidla) po uvarení je tuhé a uvarím si naraz 5 kusov dám do chladničky a keď potrebujem mám hotové
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho varím len v tlakáči 1 hodinu - dokonca ho nenechávam v ňom vychladnúť, ale vyberiem a salko je krásne tuhé a skaramelizované
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez varim hodinu a hned vyberam, lebo dlhsie kupele mu nerobia dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hotový karamel z Reálu z Poľska-
vychádza zhruba 47 sk 500g
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vierka a kde ho dostat kupit?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem to som rada,že sa aj tu dá skrátit čas a ešte ma zaujíma ako dlho vydrží uvarené salko a či sa musí skladovat v chladničke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ho do chladničky nikdy nedavam a mam ho aj 6 mesiacov uvarene dopredu,lebo ked varim salko uvarim ich naraz viac ,aby som nemusela zakaždym varit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte tie,ktoré používate tlakový hrniec,napadlo ma či by sa nedalo salko uvarit v tlakovom hrnci,aby sa skrátil čas varenie...máte s tým skúsenost??