reklama

Ríbezľový krém

Bijjka , 19. 03. 2016 - 16:44

reklama

Vie mi niekto poradiť nejaký fajný krém z červených ríbezlí ? super by ste mi pomohli :) vďaaakaa


reklama


reklama

Ja robim tak ako pribinacikovy, 2slahacky, 2ole, 500g tvaroh, cukor podla potreby. Pred slahanim dam do slahacky dve lyzice ribezli a dve lyzice stavy,zbytok davam na plnku. Ale mozes odobrat jednu slahacku a miesto nej dat viac kompotu a stavy, len potom treba aj viac cukru. Ja pouzivam cierne ribezle a je to mnaaam. Robim tak aj cucoriedkovy a cernicovy. Doda to plnke peknu farbu bez umeliny, lebo mam domace :)

Ja som takto robila malinový -ako písala janulka, čiže do pribináka maliny, je výborný svieži, aj ríbezľový by tak šiel.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama