
Kamila
reklama
Kakaová piškóta, krém s tvarohom a na vrchu šumienková želatína - fantastický zákusok!
Ingrediencie
Cesto: | ||
6 | kusy | vajce |
200 | gramov | kryštálový cukor |
1 | deciliter | olej |
1 | deciliter | voda |
200 | gramov | polohrubá múka |
30 | gramov | kakao |
3 | polievkové lyžice | mleté orechy |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
Krém: | ||
250 | gramov | maslo |
200 | gramov | práškový cukor |
2 | balíky | vanilkový cukor |
500 | gramov | jemný tvaroh |
Želatína: | ||
2 | balíky | šumienka Tang |
7 | decilitre | voda |
8 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
2 | balíky | Zlatý klas |
Postup
Cesto:
Vajíčka vyšľaháme s cukrom, postupne lejeme vodu a olej, pridávame zvyšné ingrediencie. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu na 180 stupňov.
Krém:
Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom, pridáme vanilku a nakoniec zašľaháme tvaroh.
Šumienková želatína:
Šumienky dáme do vody s cukrom a pudingom, povaríme a necháme vychladnúť.
Na cesto natrieme krém a naň dáme vychladnutú šumienkovú želatínu. Necháme spolu zachladiť.
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.