
reklama
Tradičný orechový zákusok s rumom.
Ingrediencie
Korpus: | ||
150 | gramov | práškový cukor |
150 | gramov | maslo |
4 | kusy | vajce |
120 | gramov | mleté orechy |
70 | gramov | polohrubá múka |
1 | balík | prášok do pečiva |
1 | polievková lyžica | kakao |
Orechová plnka: | ||
200 | gramov | orechy |
100 | gramov | práškový cukor |
1 1⁄2 | decilitre | rum |
1 | balík | vanilkový cukor |
Kakaový krém: | ||
300 | millilitrov | mlieko |
1 | kus | Zlatý klas |
2 | polievkové lyžice | kakao |
1 | kus | žĺtok |
300 | gramov | maslo |
5 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
Dokončenie: | ||
1 | kus | džem |
100 | gramov | čokoládová poleva |
Postup
Korpus: Práškový cukor, maslo, žĺtky vymiešame do penista. Pridáme orechy, múku, prášok do pečiva, kakao a nakoniec sneh z bielkov. Upečieme.
Orechová plnka: orechy, cukor, rum, vanilku zmiešame a necháme odležať. Po upečení a vychladnutí natrieme plát džemom, navrstvíme naň orechovú plnku.
Krém: Z mlieka žĺtka, cukru a zlatého klasu, kakaa uvaríme puding. Potom primiešame maslo. Navrstvíme na orechovú plnku a polejeme čokoládou.
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Poznám a často robím, je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím na akú veľkú plechu to je dík.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robim je vyborny...super..










