Parížske rožky

Popis

Ďalší recept na obľúbený koláčik.

Parížske rožky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
3kusyvajce
250gramovpraskový cukor
200gramovstrúhanka
200gramovhrubej muky
plnka
3kusyvajce
200gramovkryštálový cukor
500gramovmaslo
 trocharum
Dokončenie
  čokoláda na namáčanie

Inštrukcie

Cesto:

Všetko spolu zmiešame mixérom, dáme do zdobiaceho vrecka so špičkou s veľkým otvorom a na papier na pečenie robíme rožky.Pečieme na 180 stupňoch.

Plnka:

Vajcia s cukrom šľaháme nad parou, do vychladnutého primiešame maslo a rum.

Plnku dávame na rožky ozdobnou špičkou, necháme zatuhnúť a namáčame v čokoláde.

Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.