
Evita76 | Malinové srdiečka
Ružové linecké pečivo s malinovou príchuťou.
Ingrediencie
Cesto: | ||
100 | gramov | práškový cukor |
200 | gramov | maslo |
270 | gramov | hladká múka |
30 | gramov | lyofilizované maliny |
1 | kus | žĺtok |
Plnenie: | ||
malinový džem |
Postup
Lyofilizované maliny rozmixujeme na prášok. Pridáme múku, cukor, maslo a žĺtok. Vypracujeme cesto a necháme cca 1 hodinu odležať v chladničke.
Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 2-3 milimetre a vykrajujeme srdiečka.
Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 170-180 stupňov, len kým nezačnú kraje veľmi jemne hnednúť.
Upečené ich spojíme malinovým lekvárom. Vrch môžeme ozdobiť ruby čokoládou.

Evita76

Evita76

Evita76
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Martuška 123 | Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Tento vláčny cuketový perník s čokoládou je šťavnatý, jemne sladký, s príjemnou chuťou čokolády.
Pistáciový rez
katarinalucanova
Pistáciový rez
Výborný pistáciový zákusok, ktorý spája obľúbenú orechovú chuť pistácií s jemným krémom a nadýchaným piškótovým korpusom.