
Evita76 | Malinové srdiečka
reklama
Ružové linecké pečivo s malinovou príchuťou.
Ingrediencie
Cesto: | ||
100 | gramov | práškový cukor |
200 | gramov | maslo |
270 | gramov | hladká múka |
30 | gramov | lyofilizované maliny |
1 | kus | žĺtok |
Plnenie: | ||
malinový džem |
Postup
Lyofilizované maliny rozmixujeme na prášok. Pridáme múku, cukor, maslo a žĺtok. Vypracujeme cesto a necháme cca 1 hodinu odležať v chladničke.
Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 2-3 milimetre a vykrajujeme srdiečka.
Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 170-180 stupňov, len kým nezačnú kraje veľmi jemne hnednúť.
Upečené ich spojíme malinovým lekvárom. Vrch môžeme ozdobiť ruby čokoládou.
Doplňujúce obrázky

Evita76

Evita76

Evita76
Výnos
25 kusov
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.