Popis
Čokoládovo orechová nepečená maškrta robená vo forme na srnčí chrbát.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
300 | gramov | horká čokoláda |
1 | kus | salko |
100 | gramov | posekané orechy |
1 | polievková lyžica | kakao |
1 | balík | okruhle piskoty |
3 | polievkové lyžice | maslo |
trocha | pomarančový džús alebo sirup na namáčanie piškót |
Inštrukcie
Vo vodnom kúpeli rozpustím čokoládu so salkom a maslom.
Keď je zmes hladká, dám dole z tepla pridám kakao a posekané orechy, ak sa zdá masa hustá, zriedim horúcim mliekom.
Formu na srnčí chrbát vyložím fóliou. Na dno dám vrstvu zmesy na to piškoty namočené v džúse a tak postupne vrstvím kým všetko spotrebujem. Vrch prikryjem foliou a dám do chladničky aspoň na 4 hod.
Dobrú chuť!
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 5257x
Komentáre
Dobrý deň,
Robila som podľa Vášho receptu srnčí chrbát no na oboch mi vystúpili piškóty hore a ako vidím na priloženej fotke nič také sa stať nemalo ... málo hustá "masa", priveľmi namočené pišóty? neviem ani ako by som to v rýchlosti napravila. I tak recept skvelý.
Robím takýto srnčí chrbát a ešte sa mi to nestalo, ta hmota je celkom hustá, aj sa ťažko rozotiera Tu mám aj obrázkový postup. Horúce salko s roztopenou čokoládou rýchlo zhustne.