
reklama
Malá dobrôtka s chuťou mandlí.
Ingrediencie
125 | gramov | maslo |
100 | gramov | práškový cukor |
300 | gramov | piškóty |
100 | gramov | mandle |
200 | gramov | biela čokoláda |
3 | polievkové lyžice | rum |
cukrový rozvar | ||
mandľová esencia | ||
Na ozdobu: | ||
tmavá čokoláda | ||
biela čokoláda |
Postup
Všetko spolu zmiešame, cukrového rozvaru pridáme toľko, aby sa dali z toho robiť guľky.Ja ich robím v guľatej odmerke od sunaru, aby boli rovnaké.
Potom ich máčame v tmavej čokoláde a ozdobíme bielou čokoládou.
Dobrú chuť!
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Biele špice
Bejč
Biele špice
Lahodné biele špice , ktoré sú veľkou konkurenciou tým klasickým tmavým.
Karamelový veterník
Bejč
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.