Mariolka | Brownies cupcakes
Čokoládové cukcakes s brownies cestom a čokoládovým krémom.
Ingrediencie
| 120 | gramov | čokoláda |
| 110 | gramov | maslo |
| 250 | gramov | kryštálový cukor |
| 1 | čajová lyžička | vanilková esencia |
| 3 | kusy | vajce |
| 50 | gramov | hladká múka |
| 50 | gramov | polohrubá múka |
| 250 | gramov | čokoláda |
| 250 | millilitrov | smotana na šľahanie |
Postup
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu a maslo, necháme vychladnúť.
Vajcia s cukrom vyšľaháme a pridáme rozpustenú čokoládu a vanilkovú esenciu. Nakoniec vmiešame obe múky.
Cesto rozdelíme do košíkov a pečieme pri teplote 170 stupňov, 20-25 minút. Necháme vychladnúť a zdobíme krémom.
Krém: smotanu zahrejeme, vmiešame nalámanú čokoládu a vymiešame dohladka. Necháme pár hodín v chlade a vyšľaháme.
Počet kusov je orientačný, záleží od veľkosti formy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte

Ďalšie recepty