
reklama
Tento koláč by súťaž krásy nevyhral, ale čo sa týka chuti, tak tam by bol na prvom mieste... vyskúšajte
Ingrediencie
125 | gramov | hokaido |
150 | gramov | špaldová múka celozrnná hladká |
50 | gramov | trstinový cukor |
100 | millilitrov | olej |
deciliter | mlieko | |
hrozienka | ||
tekvicové semienka | ||
1 | kus | vajce |
hrnček | soľ |
Postup
Bielok oddelíme od žĺtka. Uvarenú tekvicu rozmixujeme, pridáme ostatné suroviny a vymiešame na cesto. Nakoniec pridáme vyšľahaný bielok. Cesto vylejeme do formy a vrch posypeme tekvicovými semienkami. Pečieme pri 180 stupňoch cca 20-25 minút
Doplňujúce poznámky
Toto množstvo vystačí na okrúhlu tortovú formu s priemerom 18 cm. Je možné použiť aj bielu špaldovú múku, či pšeničnú.
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Orechovo-mandľová roláda
katarinalucanova | Orechovo-mandľová roláda
Orechovo-mandľová roláda
Rýchla a chutná orechová roláda s výborným mandľovým krémom.
Škoricovo-vanilkové srdiečka
sedita321321
Škoricovo-vanilkové srdiečka
Chutné srdiečka z kysnutého cesta s príchuťou škorice a vanilky, ideálne na raňajky, desiatu či ku káve..