
reklama
Jednoduchá karamelova dobrota z burizonov.
Ingrediencie
3 | balíky | burizóny |
250 | gramov | kryštálový cukor |
250 | gramov | maslo |
Postup
Kryštálový cukor upálime do hneda a postupne pridávame Salko a maslo. Keď sú všetky suroviny spojené, pridáme burizóny, ktoré sme vopred dali na plechu na niekoľko minút do rúry, aby boli chrumkavé.
Dôkladne premiešame a z ešte teplej hmoty robíme guľky, ktoré môžeme dať do farebných košíčkov.
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Martuška 123 | Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Hrnčekový cuketový perník s čokoládou
Tento vláčny cuketový perník s čokoládou je šťavnatý, jemne sladký, s príjemnou chuťou čokolády.
Pistáciový rez
katarinalucanova
Pistáciový rez
Výborný pistáciový zákusok, ktorý spája obľúbenú orechovú chuť pistácií s jemným krémom a nadýchaným piškótovým korpusom.