
reklama
Jednoduchá karamelova dobrota z burizonov.
Ingrediencie
3 | balíky | burizóny |
250 | gramov | kryštálový cukor |
250 | gramov | maslo |
Postup
Kryštálový cukor upálime do hneda a postupne pridávame Salko a maslo. Keď sú všetky suroviny spojené, pridáme burizóny, ktoré sme vopred dali na plechu na niekoľko minút do rúry, aby boli chrumkavé.
Dôkladne premiešame a z ešte teplej hmoty robíme guľky, ktoré môžeme dať do farebných košíčkov.
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.