Snehové srdiečka

Popis

Klasické snehové pečivo. Recept na pusinky v tvare srdiečok z Piešťan 2015.

Snehové srdiečka - recept

Zhrnutie

Výnos
ks
Zdrojklasický RP
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

3kusybielka
70gramovCukor krupica
140gramovpraskový cukor
 trochagélová farba
1kusvanilkový cukor

Inštrukcie

Bielka vyšľaháme s kryštálovým cukrom a vanilkovým cukrom, až sa rozpustí. Postupne za šľahania pridáme práškový cukor a podľa potreby gélovú farbu.

Ďalej šľaháme nad parou, alebo prerušovane v mikrovlnke. Keď sneh zhustne a je teplý, šľaháme, až trochu vychladne a striekame na papier na pečenie. 

Sušíme pri teplote cca 80-90 °C., alebo podľa skúseností s vašou rúrou, cca 45 - 60 min., kým sa ľahko z papiera neodliepajú. 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Mariannka ja som ich obdivovala ešte v Piešťanoch a často pekávam keď zostanú bielkaBozkávamÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.