
reklama
Jednoduché rožky bez kysnutia plnené makom a orechami.
Ingrediencie
300 | gramov | hladká múka |
1 | kus | Cera |
11 | polievkové lyžice | voda |
orechy | ||
mak | ||
štipka soli | ||
Na potretie: | ||
vajce |
Postup
Tuk necháme povoliť pri izbovej teplote, nie úplne, s cestom by sa zle pracovalo.Zmiešame ho s múkou, soľou a vodou.Spravíme rožky a naplníme, potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme na pepieri na pečenie na 200 stupňov kým nie sú nahnedlé spodky.
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.