reklama

recept na zákusok kinder pingue

andika , 25. 02. 2011 - 15:22

reklama

http://www.nosalty.hu/kinder_pingui_recept_6029
http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=17410&k=19
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21832
http://www.superrecepty.sk/na/Zakusok-Kinder-Pingui/308
hľadal sa tu recept na kinder rezy aspon niekoľko ,ak kuknete tú prvú ďalej je tam aj na kinder paradiso , alebo rafaelo , ak potrebuje niekto preklad napíšte mi meil , máš ešte jednu stránku ale tú teraz neviem nájsť potom ešte vložím , a znova sa pripomínam nedáme sem kolonku odkaz na zaujímavé stránky ?

Pozrite si aj


reklama


reklama

agia04, Pi, 25. 02. 2011 - 20:07

ja mam tiez jeden vyborny zakusok kinder pingue mam ho aj sfoteny tak sa pozrite je tam aj recept je fakt vyborny

veľmi dobrý recept na Kinder Pingui:

Cesto:6 vajec, 6 PL kryštálového cukru, 6 PL teplej vody, 6 PL hladkej múky, 2 PL horkého kakaa, 1 balíček kypriaceho prášku
Šľahačka:5 dl tahačky, 1 balíček cukrárenskej želatiny, 1 PL tekutého medu
Krém: 15 dkg čokolády na varenie, 10 dkg margarínu, 1 PL vody, 2 PL oleja
Poleva: 20 dkg čokolády na varenie, 10 dkg margarínu ,3 PL oleja, 1 PL vody, 1 PL práškového cukru
Postup: Žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Pomaly primiešame vodu, múku zmiešanú s práškom do pečiva. Pomaly primiešame kakao.
Pridáme tuhý sneh z bielkov. Vymastíme si dva plechy a pečieme dva pláty pri 200°C.
Prísady na šľahačku rozdelíme na 2 časti. Polovicu želatíny namočíme do cca 3 PL vody, necháme asi 5 min nabobtnať a pomaličky na slabom ohni zohrejeme. Vyšľaháme šľahačku a pomaly pridáme roztopenú želatínu a prilejeme rozpustený med. Vyšľaháme tuhú šľahačku, ktorú nanesieme upečený na plát cesta a vložíme na cca 30 min do chladničky.
Medzitým si pripravíme čokoládový krém. Nad parou rozpustíme čokoládu a keď je rozpustená, pridáme margarín a olej a dobre spolu premiešame, aby bola vláčna. Keď trošku vychladne, nanesieme na šľahačkový krém a znovu vložíme do chladu.
Keď je čokoláda mierne stuhnutá, vyšľaháme druhú polovicu šľahačky s medom a želatínou,nanesieme na čokoládu a prikryjeme druhým plátom.
Polejeme polevou a necháme stuhnúť.
foto u mňa :))) Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama