Recept - gaštan.zákusok, rezy
Pozrite si aj
pridávam recept na veľmi chutný a netypický zákusok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gaštanový tunel:
Piškótové cesto z 3 vajec, 60 g kryštálového cukru, 2 PL kakaa, 100 g sekaných mandlí. Upečieme na užšom pekáči na papieri na pečenie. Pečieme asi 15 minút pri teplote 200 stupňov.
Formu na srnčí chrbát vyložíme fóliou, po stenách rovnomerne roztlačíme 400 g gaštanového pyré a uložíme do chladničky.
2 tégliky šľahačkovej smotany vyšľaháme s 1 stužovačom a vyplníme srnčí chrbát, znova uložíme do chladničky.
Po vychladnutí vyklopíme na vychladnuté rovné mandľové cesto, odstránime formu, fóliu, prečnievajúce okraje cesta odrežeme a znova dáme do chladničky.
Polejeme čokoládovou polevou pripravenou z 200 g varovej čokolády, 4 PL mlieka a 50 g masla. Necháme stuhnúť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,šikovné žienky - nepoznáte dáky dobrý odskúšaný recept na gaštanový zákusok alebo rezy, ak áno, poprosím recept.

ĎAKUJEM
Ja poznám iba ten - spodok kakak.biskvit sa natrie lekvárom, uvarí sa puding, ktorý sa rozmieša s maslom a gašt.pyré, a na vrch ide šlahačka alebo karam. šľahačka a na ňu sa postrúha opäť gaš.pyré.