Recept - gaštan.zákusok, rezy

Dievčatá,šikovné žienky - nepoznáte dáky dobrý odskúšaný recept na gaštanový zákusok alebo rezy, ak áno, poprosím recept.
ĎAKUJEM Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe
Ja poznám iba ten - spodok kakak.biskvit sa natrie lekvárom, uvarí sa puding, ktorý sa rozmieša s maslom a gašt.pyré, a na vrch ide šlahačka alebo karam. šľahačka a na ňu sa postrúha opäť gaš.pyré.

Kategória: 

pridávam recept na veľmi chutný a netypický zákusok.

Gaštanový tunel:

Piškótové cesto z 3 vajec, 60 g kryštálového cukru, 2 PL kakaa, 100 g sekaných mandlí. Upečieme na užšom pekáči na papieri na pečenie. Pečieme asi 15 minút pri teplote 200 stupňov.
Formu na srnčí chrbát vyložíme fóliou, po stenách rovnomerne roztlačíme 400 g gaštanového pyré a uložíme do chladničky.
2 tégliky šľahačkovej smotany vyšľaháme s 1 stužovačom a vyplníme srnčí chrbát, znova uložíme do chladničky.
Po vychladnutí vyklopíme na vychladnuté rovné mandľové cesto, odstránime formu, fóliu, prečnievajúce okraje cesta odrežeme a znova dáme do chladničky.
Polejeme čokoládovou polevou pripravenou z 200 g varovej čokolády, 4 PL mlieka a 50 g masla. Necháme stuhnúť.

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.