recept
http://ileydecoraciones.tripod.com/id163.html
mne to prelozi google prekladac,len tak sa nedá preposlat link,skus prelozit ty s prekladacom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Inak je to nasa zelatinová potahovka,recept nájdes tu na stránke
http://www.tortyodmamy.sk/zelatinova-potahovka-0
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Kisko. Preloži ti aj hovorene slovo?Lebo pisany text som tam nenasla. Inak aj mne to pripadalo ako želetinovka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prisiel domon syn,a on to tu prilepil:
Modelovacie hmoty
5 lyžíc vody
10 g želatíny
glukózy 1 odmerka
glycerín 1 odmerka
1 lyžica vegetalina
bezfarebný esencie 1 lyžička
750 g cukru krupice
CMC 1 čajová lyžička flush
Nalejte vodu do vhodnej nádoby k požiaru.
Pridajte želatínu vo forme dažďa.
Akonáhle je želatína je hydratované, vziať kúpeľ.
Turn glukózy.
Pridať glycerín.
Potom pridajte vegetalina.
Parfém s bezfarebnou látkou.
Akonáhle sa rôzne prísady boli zrušené, odstráňte z tepla.
V cedník, miesto, práškový cukor a CMC byť pridané.
Tříbil prísady do misy.
Začleniť časť CMC-cukru prípravy zmesi.
Mix.
Pridajte trochu cukru a CMC (približne až o polovicu) a miešajte.
Musia byť získané z prípravy hladkú štruktúru.
So zvyškom práškového cukru a CMC tvoriť matrace na stôl a skládky cestoviny na vrchole.
Začatie práce s cieľom získať hladké pasty.
Pokračujte, kým cesto nebude držať na ruke.
Miesto cestovín v silonovej taške, a pokiaľ nie je použitý okamžite, sa mrazák.
Pred použitím odstráňte z mrazničky, nech príde na izbovú teplotu a hniesť znovu dať bodu.
Ak je pasta sa pripravuje na horúci deň majú byť použité iným spôsobom používať menej cukru múčka (medzi 500 a 600 g, približne).
Pridajte zvyšný cukor pri použití pasty a dať mu miesto.
Môžu byť uložené v mrazničke 1 rok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked otvoris ten link,co som 1x poslala je tam recept po spanielsky,teraz je uz prelozené,ahoj!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super, vdaka za preklad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata neviete co je to ta vegetalina je to stuženy tuk? vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite je tuk,ked pozerás video je tam pocut ked tam dáva 00:11:50
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčata ,našla som na tom španielskom webe čo ste sem dali link,aj recept. Pravdepodobne na hmotu s ktorou robia. Vie to niektora prosim preložiť? Je to v strede tohto videa.
http://bcove.me/gu8vlp7c