rada
Pozrite si aj
ja som piekla medovnikove cesto a bolo to super, obalovala som zelatinovou potahovkou ale myslim ze je jedno cim to potiahnes, ten medovnik by som volila aj druhy raz, tak moja rada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aaaa.... babky, ako robíte ten medovník? nedáte sem niektorá z vás recept, síííííím?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja dnes práve robím kazetu a tiež robím ten vrch z medovníka. Mám to už vyskúšané. Receptík čo robím ja je jednoduchý a dobrý: 50 dkg Hladkej múky, 12,5 dkg palmarín, 19 dkg práškový cukor, 3 lyžice medu, 2 vajíčka ,1 káv. lyž. sody bikarbóny, škorice tiež a 4 roztlčené klinčeky. Zmiesiť dokopy a potom aký tvar potrebuješ vykrojíš, ale ja vykrajujem na plechu kde budem piecť, aby sa nenatiahlo a nezmenilo tvar. Ale to len pri väčších kusoch. To vystačí na 3 - 4 vrchy, ale záleží od hrúbky a veľkosti. Ja si to aj delím na polovicu, ak nepečiem viac. Alebo si upeč viac a budeš mať aj na budúce. je to trvanlivé. Dúfam, že som pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no mne urcite, doteraz som nemala sajnu ako s to robi, som myslela ze to je normalna piskota nejak vystuzena ci co
, vysvetlila si to jednucho , pridala receptik no super Dakujem!!!! Este by som chcela vediet : to aj natierate kremom a potom potahujete, ci ako??? Aj odspodu????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vam vyskušam aj recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tiez robila z medovnika, ale aj z grilazky-teda dve tortove oplatky zlepene karamelom,ale to nebolo treba velky tvar
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatka poraďte mi idem piecť kazetu a neviem s čoho mam upiecť vrch aby bol pevny či z medovnikoveho cesta a obaliť v PDT ďakujem