reklama

rada


reklama

dievčatka poraďte mi idem piecť kazetu a neviem s čoho mam upiecť vrch aby bol pevny či z medovnikoveho cesta a obaliť v PDT ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

zuzia, Pi, 07. 01. 2011 - 07:49

ja som piekla medovnikove cesto a bolo to super, obalovala som zelatinovou potahovkou ale myslim ze je jedno cim to potiahnes, ten medovnik by som volila aj druhy raz, tak moja rada Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Kvietok

aaaa.... babky, ako robíte ten medovník? nedáte sem niektorá z vás recept, síííííím? Zlomené srdce

aj ja dnes práve robím kazetu a tiež robím ten vrch z medovníka. Mám to už vyskúšané. Receptík čo robím ja je jednoduchý a dobrý: 50 dkg Hladkej múky, 12,5 dkg palmarín, 19 dkg práškový cukor, 3 lyžice medu, 2 vajíčka ,1 káv. lyž. sody bikarbóny, škorice tiež a 4 roztlčené klinčeky. Zmiesiť dokopy a potom aký tvar potrebuješ vykrojíš, ale ja vykrajujem na plechu kde budem piecť, aby sa nenatiahlo a nezmenilo tvar. Ale to len pri väčších kusoch. To vystačí na 3 - 4 vrchy, ale záleží od hrúbky a veľkosti. Ja si to aj delím na polovicu, ak nepečiem viac. Alebo si upeč viac a budeš mať aj na budúce. je to trvanlivé. Dúfam, že som pomohla. Úsmev

no mne urcite, doteraz som nemala sajnu ako s to robi, som myslela ze to je normalna piskota nejak vystuzena ci co Tlieskam Áno , vysvetlila si to jednucho , pridala receptik no super Dakujem!!!! Este by som chcela vediet : to aj natierate kremom a potom potahujete, ci ako??? Aj odspodu????

lubicc, Pi, 07. 01. 2011 - 12:03

ja som tiez robila z medovnika, ale aj z grilazky-teda dve tortove oplatky zlepene karamelom,ale to nebolo treba velky tvar

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama