reklama

pudingový krém,pomoc

ivča , 01. 07. 2010 - 17:32

reklama

Ahoj,mám otázočku,na tortu chcú pudingový krém nasledovný:l mlieka,3 čokoládové pudingy,150g cukru uvarit,do toho 200g čokolády a 200g masla.J to výborný krém,len neviem či môžem potiahnuť tortu takto natretú pastou damou,alebo mám natrieť tortu pod potahovku niečím iným.Dakujem za každú odpovedSmútok Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rebeka7, Št, 01. 07. 2010 - 17:49

To je puding z 1 litra mlieka? A 200 g masla? Lebo ja dávam maslo a puding 1:1...Neviem, pod PDT pri takomto kréme by som asi dala len vymiešané maslo s cukrom.PDT je dosť háklivá na to čo pod ňu dáš...Slnko

thyna17, Št, 01. 07. 2010 - 18:26

Možem sa opýtať, či pod PDT môžem dať falošný parižsky krém a krém so salka??
Doteraz som používala RDI, tak tam to bolo v pohode, ale teraz som si objednala PDT, tak aby som vedela.
Ďakujem

thyna17, Št, 01. 07. 2010 - 18:27

Možem sa opýtať, či pod PDT môžem dať falošný parižsky krém a krém so salka??
Doteraz som používala RDI, tak tam to bolo v pohode, ale teraz som si objednala PDT, tak aby som vedela.
Ďakujem

zlatat, Št, 01. 07. 2010 - 20:52

Dúfam, že to bude OK, lebo teraz som dala na tortu falošný parížsky a zajtra budem poťahovať PDT

thyna17, Št, 01. 07. 2010 - 21:34

No ja som dnes robila tortu, davala som falošny parizsky krem aj pod podtah, nedavno si bola pre nu zakaznícka, a aj ked som tortu mala v chladnicke, bol ten PDT taky lepkavy, ako keby sa topil, ale z pod neho nevytekalo nic. Tak neviem, je to tym teplom??? Ale, nechapem, ked torta bola v chladnicke. Kde je chyba? Vydrzi torta???

ivča, Št, 01. 07. 2010 - 17:54

Ano liter mlieka a 200g masla,je výborný mam ho mmb od alije k,týmto dakujem,aj tebe za raduZlomené srdce

Maja Č, Št, 01. 07. 2010 - 19:48

Ivka aj ja som už tento krém raz robila,nieje taký"mastný"pre deti.Pekne sa aj vymiešal s maslom,žiadne hrudky-len na druhý deň bol ten krém ako keby seknutý,tak neviem kde je chyba,asi je tam veľký nepomer pudingu a masla,akú máte s týmto skúsenosť žienky?

ivča, Št, 01. 07. 2010 - 20:17

si ma moc nepotešila,práve som ho natrela na tortu,tak uvidíme ráno
Prekvapenie

veva, Št, 01. 07. 2010 - 20:32

tak tak aj ja robím v pomere 1:1.Jedine do vaječných venčekov robím taký viac pudingový ale do torty by sa mi asi nehodil.

ja robím tiež taký na liter maximálne 250g masla ,robím tak aj tortu so skrytým číslom,a nikdy sa nič nestalo-pretože u nás nemá nikto rád maslové plnky a táto im veľmi chutí-pretože tam cítiť aj ten puding a nie len maslo.A dávam ho aj pod poťahovku.Monika M.Slnko

ivča, Št, 01. 07. 2010 - 21:06

si ma velmo potešilaBozkávam ,už som sa vžila ráno ako nakuknem do chladničky a bude to zgrcnuté.Slnko

ivča, Pi, 02. 07. 2010 - 06:28

HURáááááááááááááááááá,nezgrcol,sa teším a dakujem za všetky odpovede.Pasta dama sa síce lepí jak plastelína,ale to teplom.dakujemTlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Kvietok

Maja Č, Št, 01. 07. 2010 - 21:18

Pri vanilkovom pudingu som to ako keby zrazenie nepostrehla,ale pri tom čokoládovom áno.Kde robím chybu?Ja som dávala okrem tejto plnky aj ovocie,žeby bol tam pes zakopaný?Monika ty tento krém používaš napr.aj do svadobných?

Pluto13_MAJA zatiaľ som svadobnu robila len jednu,ale tam som robila orechovo kávovú a z parížskou šľahačkou.
možno to bude tým ovocím,ja by som ho uložila len na vrch nie do kremu.Monika M.Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama