Proszba
Pozrite si aj
reklama
reklama
mne veľmi chutí tento:
6 celých vajec, 40 dkg kryštalový cukor, 5 dkg holandské kakao - vyšlahať mixérom a dať variť nad paru do zhustnutia. Po vychladnuťí zašlahať 50 dkg masla.
je to dobošový krém a je úplne super treba ho nechat ale v chladnicke vychladnut a až potom premazávať lebo po dokončení je relatívne riedky:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím parížksy takto? na pol litra šlahačky jedna tabulka varovej čokolády, dať rozpustiť, do šlahačky, za stáleho miešania priviesť do varu a odstaviť, nechať úplne vychladnúť, najlepšie do ďalšieho dňa a vyšlahať ako obyč. šlahačku. je výborný a môže ísť aj pod poťahovku, ale ja robím zo šlahačky ken presto - rastlinná, neviem ako sa chovajú iné šlahačky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
prosím Váás.... babenky pošlete mi niektorá nejaký dobrý recept na krémy do torty ? ďakujem Vááám .....
