Prosím súrne!!!!!!
Pozrite si aj
ja by som ju dala aspoň na hodinu do mrazáku a dala celí stužovač.mne to urobila raz karamelová a potom sa mi už dala vyšlahať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
odváž si to a pridaj stužovač za studena DR.Oetker(na 0,5kg krému= 1 stužovač)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tam dala maslo, vyšľahala by som maslo a postupne by som tam pridávala čokoládovú hmotu, vyskúšaj bude to dobré, ak to nemáš husté tak by som to do torty neriskovala dávať,
držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ešte som zabudla, ak to budeš dávať do masla malo by to mať rovnakú teplotu, lebo ináč sa Ti to môže seknúť a to by si zase mala hlavu v smútku,
ak by sa Ti to seklo tak to potom troška nahrej nad parou kým sa nezačnú topiť boky a poriadne to vyšľahaj,
potom daj vedieť ako to dopadlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Fúha ja by som sa bála, že ak by torta stála dlhšie v miestnosti plnka by mohla byť riedka. Neviem ale ja by som to šupla do koša. Lepšie to, ako celú tortu. Ale ak to robíš len pre vás doma tak to riskni. Cudzím by som to nedávala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Petina, presne to som aj urobila...
Natrela som ju po pridaní stužocača na tortu, no po chvíli sa to tak roztieklo, že strach , tak som to zoškrapkala a fuk do koša
....utekala som po smotanu a urobila osm trasený, len sa bojím na tú kombináciu, lebo pôvodne to malo byť falošný parížsky s bielou čkoladou...
&je to pre švagrinú, tak snáď to prežijem
Dievčnece veľké ĎAKUJEM
foto torty pridám zajtraked dokončím /žirafu)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robím plnku zo smotany a bielej čkolady...no je veľmi riedka....včera som ju uvarila a stála v chladničke asi 17hodín, dnes som ju vyšlahala, no zhustla inimálne, viac sa bojím šlahať aby sa nezgrcla, prosím ako dalej? Dala som aj trochu stužovača no pomohlo minimálne....neviem čo s tým!!!!