PROFITEROLES
určite sa ti to takto podarí,čo sa týka tej polevy,tak to neviem isto.minule som bola v taliansku na veľtrhu a pýtala som sa na ten krém,má to byť vraj smotanovo-čokoládový krém,rozriedený ešte s anglickou smotanou.ale skúsiť môžeš hocičo.daj vedieť,aj mňa to zaujíma.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jani vyskusaj tento receptik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18406&user=79302
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne takto robim u nas v restike, takze overeny receptik!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Jani,
ja robim profiteroles nasledovne /z dvojitej davky/:
150 ml vody
50 g nakrájaneho masla
štipka soli
65 g hladkej múky
2 zľahka rozšľahané vajcia
vzdy sa podaria. Na plech ich vytlacam cez cukrarske vrecusko bez spicky, len cez ten uzky otvor a mokrym prstom upravim do tvaru gulky aby boli pekne sumerne.
Plnim karamelovou slahackou a poliat rozpustenou cokoladou. Mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky, máte niektorá overený recept na profiteroles? Ja som rozmýšľala že by to mohlo byť klasika odpaľované cesto na veterníky, naplniť šľahačkou a poliať uvarenou šľahačkou s čokoládou, len neviem či sa to takto podarí. Ďakujem