Profesional royal icing
Pozrite si aj
kup si susene bielka a mas to v suchu,uplne s tebou co sa tyka vajicok suhlasim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a už si to skúšala so sušenými bielkami? A kde ich dostanem kúpiť nevieš v nejakom Bio obchode?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A mohli by byť sušené bielka, ktoré sú určené pre športovcov? Samozrejme čisté bez príchute. A ako ich potom spracovať na ten krém?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
majú ich napr. v Pečenie hrou v sekcii hmoty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a potom v akom pomere to robiť s cukrom? tak ako klasické bielka?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mam na susene bielka takyto pomer je to na 4 vajicka 28g bielok a 125 g studenej vody
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na krabicke je navod,len si to objednaj ja to mam doma a zdobila som tym vianocny stromcek z pernikov,normalna bielkova poleva,super sa s tym robi a bez rizika odporucam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som neskúšala žiadne bielka, po zážitku so salmonelou mám dosť... kúpila som si rovno royal icing a je SUPER!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Evi,to je to iste,ja mam meringue powder od Wiltonu,2 lyzicky prasku a 2 lyzicky vody =jeden vajecny bielok,to je bezpecne,ja by som v zivote nepouzila surove vajicka nikde,ani s nimi nelepila ozdoby..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani sa neopováž Zuzi.... bléééé... som myslela vtedy pri tej salmoneloze, že umieram...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani sa neopováž Zuzi.... bléééé... som myslela vtedy pri tej salmoneloze, že umieram...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
verim,preto nechapem ludi co bez problemov lepia bielkami ozdoby..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte cukrárky. Tohto roku sa chystám prvýkrát robiť tortu ktorá bude mať na poťahovke nejaký krém (teda viem, že sa dávala bielok s cukrom) a takisto aj perníčky chcem robiť zdobené. Ale keďže ja mám strach zo surových bielok bol mi odporúčaný profesional royal icing. Chcem sa opýtať či ho niektorá z vás používala a či mi dokáže perníčky aj zlepiť tak ako bielok s cukrom. Za všetky odpovede vopred ďakujem