Prenos torty
Pozrite si aj
ja robím hneď na ozdobnej podložke. Kraje torty si podložím papierom, tak zabránim umazaniu podložky a pred poťahovaním papier odstránim. Podložky mám narezané zo sololitu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj lester .Ked budeš mať za sebou zopár vytvorených dielok,potom velmi hravo prenesieš naplnenú tortu ajty - ako to robí už väčšina z nás
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to robievam takto...spodnú tortu plním priamo na podložke...pod spodný ešte neplnený korpus vložím buď zložený alobal,alebo papier na pečenie, stačí trochu posunúť pod korpus...po naplnení a natretí krémom,jednoducho vyberiem a všetko je čisté
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34735&user=42443
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si naplnim tortu na prac. doske...na ktorej ju dam aj zatuhnut...a pred potahovanim ju prensiem na cistu podlozku...a potiahnem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím presne ako jakub
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a myslim si ze je to najvyhodnejsie ako este podkladat navyse peciaci papier alebo alobal...:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jakub, musím oponovať, podľa mňa je jednoduchšie, podsunúť papier a potom ho jednoducho vybrať ako manipulovať s ťažkou tortou a prekladať ju... ale to je môj názor, každý si háji svoje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babenky! Chcela by som vás požiadať o radu - na akej podložke plníte a zdobíte torty? Robíte to hneď na ozdobných podložkách alebo najprv na pracovnej doske a potom to nejako prenášate? Ďakujem za vaše rady, no som začiatočník!