reklama

Predám White Icing


reklama

Ahojte šikovné dievčatá :)

nemáte niektorá záujem o poťahovaciu hmotu WI?
Kúpila som si ju prvý krát na odporúčanie známej a rovno 7 kg vedierko, ale zle sa mi s ňou pracovalo (doteraz som robila len so smartflexom).
Je čerstvá, kúpená v predajni v HC. Ak máte záujem predám. Som PN.

Katka

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj prečo sa ti s nou zle robí ?? všetci ju chvália, ja robím tiež so smartflexom, ale ak by si predávala na časti tak by som tak 3 kg vzala

katka_d, Po, 10. 06. 2013 - 18:25

Veď preto,že ju všetci chvália tak som si ju kúpila. Chuť má výbornú.
Ale keď som ju dala zostala mäkká, zostalo mi to hrbaté. Keď dám na tortu smartflex tak pekne "stvrdne" a tortičku mám peknú rovnú.
Bola som z toho v strese a strašne nešťastná. Našťastie to bola torta pre rodinu a nerozumeli prečo sa stresujem ale mne sa to nepáčilo.

katka_d, Po, 10. 06. 2013 - 18:28

mám ešte asi 5 kg - neviem presne musím odvážiť. KG za 7 EUR + poštovné - je to veľa?
Vedierko stálo po zľave 51 EUR.

bozka52, Po, 10. 06. 2013 - 17:29

Katka, ja robím zásadne z WI všetko, a nemám zatial problém. a ani v najväčších horúčavách ma nesklamala. Smartflex flower používam len ked potrebujem niečo na rýchlo a neni čas sušiť. nech sa ti darí. Torta Torta Torta Kvietok Kvietok Kvietok Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

katka_d, Po, 10. 06. 2013 - 18:34

Týmto som nechcela nikoho odradiť. Naozaj má skvelú chuť a narozdiel od smartflexu som sa s ňou pri vaľkaní a farbení toľko nenarobila. Robila som z nej krásne mufinky pre detičky na MDD.
Ale prvá hmota, ktorú som použila tak bola smartflex velvet a tá mi tuším najlepšie vyhovuje. Robím z nej aj kvietky, postavičky, topánočky a úplne všetko.
Musím prestať špekulovať.

WI je vyborna na potahovanie, praveze sa da krasne zahladit aj dlhsi cas po potiahnuti, je poddajna a elastickejsia ako Velvetka, ta po potiahnuti stuhne a uz s nou nepohnem, Velvetka mi vyhovuje najlepsie na horucavy Áno ...takze pouzivam na striedacku obe hmoty Úsmev Kvietok

katka_d, Po, 10. 06. 2013 - 22:01

Veď práve to, že je dlho mäkká. Keď tortu potiahnem velvetkou, dám do chladničky a po 15-tich minútach s ňou pracujem ďalej. Torta sa všetkým páčila a aj chutila, ale ja som nebola spokojná.

mne sa tiež s velvetkou nerobilo dobre, skoro som o ruky prišla, kým som ju vybrala z vedra a rozpracovala... a po potiahnutí sa tvárila tak, akoby mi na hranách chcela popraskať... takže ja len WI.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama