
Komentáre
Na čokotrasf. papier sa nanáša rozpustená 35° teplá čokoláda na tú stranu na ktorej
hmatom cítiš vzor. Papier sa dá nastrihať na rôzne tvary, pásiky,kruhy apod.ešte pred nanesením čokolády.
Po nanesení teplej čokolády trochu počkáme a potom si ho zahneme do tvaru akého chceme.Napr. pásiky na čokol. mašľu.Položíme ich kolmo na nejakú tácku /čokoláda už vtedy nesmie stekať z papiera,musí na ňom držať.Tácku aj s čokol. položíme zatvrdnúť do chladničky. Po asi 20tich minútach skúsime či je čokoláda zatvrdnutá.Ak áno ,tácku vyberieme a z tejto čokolády pomaly stiahneme čokotransfer dolu. Ak si správne robila tak na čokoláde ostal krásny vzor, aký bol na papieri a papier ostal čistý. Ozdobu môžeš použiť na ozdobenie napr: torty,ovoc.pohára,zákuskov a iné.
Neviem či to bude pre teba dosť pochopiteľné. Ak nie ešte napíš.
Ešte chcem doplniť vzory na papieri su vlastne jedlé maslo , ktoré sa tým teplom čokolády roztaví a ostane prilepené na čokoláde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super ďakujem za vysvetlenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poradí mi niekto načo alebo ako sa narába s čokotransferom ?
ďakujem