Pravý parížsky + poťahovka
Pozrite si aj
Ja ked niesom ista a narychlo nenajdem odpoved na to, co hladam.....tak sa poistim a dam cukor+maslo+popripade kakao a nemusim sa bat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na vrch treba dať viac maslový krém, aby sa poťahovka nezošmykla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
joooooj, nedávaj ho dam, nedávaj!!!!! pozri čo mi urobil na tejtio torte
všimni si pravý bok, ako tam pomaly zlieza a to bolo fotené ešte pred odovzdaním, ked som ju dávala, už to išlo úplne dole!!!! hrôza!!! odvtedy už nikdy viac, dávam len maslo, cukor a trošku pravého parížskeho pre chuť, nech to neni taký hnus a ešte trochu korpusu....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
oprava - pozerám teraz na tú fotku a vidno tam nielen napravo ale po celom obvode nad tými čiernobielymi kockami takú navlnenú poťahovku....to sa už pod tým úplne potila a tiekla...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babule ja s nim nemam ziadny problem aj v mojej poslednej krstinovej torticke som pouzila parizsky krem aj pod potahovkou a torta bola fantasticka.nevedeli si ju vynachvalit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zeronka,monikaTO: mozno by bolo zaujímavé porovnať, ktoré poťahovky používate... a ešte či ste poťahovali hneď po natretí krémom, alebo torta najprv tuhla v chladničke... mne sa zdá, že keď nechám cez noc schladiť a "zaschnúť" krém, netopí sa žiadny poťah
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam PDT, WI a vzdy dam tortu do chladnicky na noc,pred tym ako ju potiahnem, ked velmi nestiham ako pri poslednej, davam tortu aspon na 2 hodiny. staci to, krem pekne stuhne a torticka sa da potiahnut.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež nemala problém, parížsky krém od Adrianas je vynikajúci (uvedený v poslednom čísle časopisu). Len do krému na poťahovanie som ešte nastrúhala zostatky korpusu a dala na noc do chladničky. Torta držala krásne tvar.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Čiže ak do parížskej šľahačky dám odrezky tak sa nemusím báť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem babuľky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
inak, asi niečo bude aj na tej poťahovke - mne topil K2...možno iné poťahové hmoty sú viac odolné, lebo inak si neviem vysvetliť, že by iba mne sa stal takýto problém a potom iné baby píšu, že je to úplne v pohode...takže - s K2 to môže byť problém....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemyslim, mne sa to uz stalo aj s PDT.dala som pudingovo-maslovy krem a zly pomer sposobil hotovu katastrofu. K2 je sice maksia ale ked s nou spravne zaobchadzas da sa s nou pekne potahovat a nic netecie. Ja som s nou zacinala a v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No kočky, len mňa zaujíma práve pravý parížsky... len čokoláda a šľahačka.....ale aj tak ´dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako som uz pisala ja ju davam pod potahovku a v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Práve som dopozerala diskusie na tému parížsky krém ale asi som slepá, no nenašla som nikde, či môže ísť pravý parížsky krém pod poťahovku alebo mám dať mantinel po okrajoch..... Prosím pora´dte