reklama

Pravý parížsky + poťahovka

Meggie , 09. 11. 2011 - 19:50

reklama

Práve som dopozerala diskusie na tému parížsky krém ale asi som slepá, no nenašla som nikde, či môže ísť pravý parížsky krém pod poťahovku alebo mám dať mantinel po okrajoch..... Prosím pora´dte

Pozrite si aj


reklama


reklama

evi, St, 09. 11. 2011 - 20:04

Ja ked niesom ista a narychlo nenajdem odpoved na to, co hladam.....tak sa poistim a dam cukor+maslo+popripade kakao a nemusim sa bat Mrkám

zeronka, St, 09. 11. 2011 - 20:09

joooooj, nedávaj ho dam, nedávaj!!!!! pozri čo mi urobil na tejtio torte

všimni si pravý bok, ako tam pomaly zlieza a to bolo fotené ešte pred odovzdaním, ked som ju dávala, už to išlo úplne dole!!!! hrôza!!! odvtedy už nikdy viac, dávam len maslo, cukor a trošku pravého parížskeho pre chuť, nech to neni taký hnus a ešte trochu korpusu....

zeronka, St, 09. 11. 2011 - 20:11

oprava - pozerám teraz na tú fotku a vidno tam nielen napravo ale po celom obvode nad tými čiernobielymi kockami takú navlnenú poťahovku....to sa už pod tým úplne potila a tiekla...

Moniqa, St, 09. 11. 2011 - 21:05

babule ja s nim nemam ziadny problem aj v mojej poslednej krstinovej torticke som pouzila parizsky krem aj pod potahovkou a torta bola fantasticka.nevedeli si ju vynachvalit Slnko

zeronka,monikaTO: mozno by bolo zaujímavé porovnať, ktoré poťahovky používate... a ešte či ste poťahovali hneď po natretí krémom, alebo torta najprv tuhla v chladničke... mne sa zdá, že keď nechám cez noc schladiť a "zaschnúť" krém, netopí sa žiadny poťah

Moniqa, Pi, 11. 11. 2011 - 13:04

ja pouzivam PDT, WI a vzdy dam tortu do chladnicky na noc,pred tym ako ju potiahnem, ked velmi nestiham ako pri poslednej, davam tortu aspon na 2 hodiny. staci to, krem pekne stuhne a torticka sa da potiahnut.

andreao, Pi, 11. 11. 2011 - 10:45

Ja som tiež nemala problém, parížsky krém od Adrianas je vynikajúci (uvedený v poslednom čísle časopisu). Len do krému na poťahovanie som ešte nastrúhala zostatky korpusu a dala na noc do chladničky. Torta držala krásne tvar. Torta Torta Áno Torta Torta

Meggie, Pi, 11. 11. 2011 - 13:10

Čiže ak do parížskej šľahačky dám odrezky tak sa nemusím báť?

zeronka, Pi, 11. 11. 2011 - 15:32

inak, asi niečo bude aj na tej poťahovke - mne topil K2...možno iné poťahové hmoty sú viac odolné, lebo inak si neviem vysvetliť, že by iba mne sa stal takýto problém a potom iné baby píšu, že je to úplne v pohode...takže - s K2 to môže byť problém....

Moniqa, Pi, 11. 11. 2011 - 22:46

nemyslim, mne sa to uz stalo aj s PDT.dala som pudingovo-maslovy krem a zly pomer sposobil hotovu katastrofu. K2 je sice maksia ale ked s nou spravne zaobchadzas da sa s nou pekne potahovat a nic netecie. Ja som s nou zacinala a v pohode.

Meggie, Ne, 13. 11. 2011 - 10:45

No kočky, len mňa zaujíma práve pravý parížsky... len čokoláda a šľahačka.....ale aj tak ´dakujem

Moniqa, Po, 14. 11. 2011 - 14:14

Ako som uz pisala ja ju davam pod potahovku a v pohode Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama