reklama

pravy marcipan


reklama

dievcata, nasla som 150g balenie mandli ale uz zoomletych takmer na prach, chcela by som skusit pravy marcipan, len neviem teraz ci sparit uz aj tieto mandle, lebo citam v receptoch ze sa maju cele mandle sparit, len toto je zomlete, netusim akou upravou to preslo, ale asi tepelnou nie,...a chcem sa este spytat stane sa nieco ak tam tie bielka nedam? daju sa nahradit, kto pracuje alebo pracoval s marcipanom doma robenym sem foto prosim ako to vyzera na torte-kupovane som videla ako vyzeraju....vdakaaaaBozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

evikum, Št, 09. 09. 2010 - 22:54

Pokiaľ viem, tie mandle sa majú spariť preto, aby sa ľahko zbavili šupky. Keď už to je zomleté, netreba to spariť.
Ja si marcipán robím doma bez bielok, ale používam ho len na výrobu bonbónov, praliniek a pod., ale nie na poťahovanie.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama