reklama

potrebujem poradiť


reklama

Ahojte cukráročky konečne som znova na stránke ale len na chvíľku, vôbec nič nestíham, syn má v nedeľu prvé sväté prijímanie a ja mám v pondelok štátnice a mám pocit, že nič neviem a potrebujem radu. Chcem naplniť tortu falošným parižákom, ale neviem ako ho mám spraviť a nemôžem nájsť postup, chcela by som ten bez cery len čkoláda a šľahačka. Prosííím vás babenky o pomoc.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja robim tak ze 200ml slahacky zohriat rozpustit tam 150 - 200g cokolady a po vychladnuti vmiesat do 250g masla rozmiesaneho s 50g cukrom a je paradna vsetci si ju chvalia

ja by som rada skúsila ten krém môžeš mi to prosím napísať no polopate, ako začiatočníkom, že šlahačku zohriať ale nesmie vrieť a tam rozpustiť čokoládu na varenie a potom tam vmiešať to maslo s cukorm môže byť aj Hera??? a vajíčko tam nejde??

ďakujem pekný víkend želám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama