Potahovanie torty
Pozrite si aj
Tých "poťahoviek" je strašne veľa. Treba si na chvíľu nájsť čas a prelúskať sa touto stránkou. Najviac ospevovaná je tu: White Icing alebo Pasta dama top, RDI. ja používam doma robené: MMF, želatínovú poťahovku - tie sú tiež pekne biele, ale treba chvíľu skúšať,aby si utrafila správnu konzistenciu. Fakt najlepšie podľa mňa je prečítať si aj staršie príspevky /nie ísť nato zhurta/.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K2 nekupuj, robí sa s ňou najhoršie, najmä ak si začiatočníčka a tým dupľom v lete . Odporúčam WI. Tá môže byť aj na tenšie vyvaľkaná a robí sa s ňou jednoznačne najlepšie a mne sa ani nerosí. Na takú tortu si kúp aspoň 4 kg. Radšej vaľkať väčšie rozmery, tak sa lepšie poťahuje. A čo zostane využiješ napríklad na ozdoby. Ale WI má 1 rok trvanlivosť, takže aj uskladníš. Alebo si kúp celé vedierko, to určite spotrebuješ do roka a nebudeš sa musieť stresovať, že jej máš málo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka za radu Tak to asi radsej skusime s WI. Dúfam, že sa podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,
Nedávno som objavila túto stránku a vidím, že sú tu veľmi šikovné cukrárky, preto by som vás chcela poprosiť o radu. S mamou sa chystáme piecť svadobnú tortu a chceli by sme ju potiahnuť aby bola pekná biela. Torta by mala byť trojposchodová okrúhla s priemermi 40-30-20. V jednom e-shope som našla hmotu K2. Koľko jej potrebujeme na takú tortu? Máte s ňou nejaké skúsenosti?/Čo používate na potiahnutie vy?