poschodova srdcova torta v marcipáne
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja by som ti doporucila kazde poschodie poahovat zvlast..a potah musi byt vzdy vacsi ako torta...potom si rukami len ponatahuj a prisposob ako potrebujes...uhladzaj a ziadne zahyby nebudu!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale vyvalkaj na hrubsie, aby sa ti nepotrhal!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hujska, mozem sa opytat, idem piect srdce, ale prvy krat, kolko vajec, alebo aky pomer piskoty mam dat? ide o formu srdca, taka klasicka... neviem presne urcit, ale mozem dat rozmery :)))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dobry deň.Prosím vas,ako mam obtiahnuť poschodovú tortu-srdcia do marcipánu,aby sa mi nespravili záhyby.Mišela