reklama

Poradíte dobrú parížsku plnku?


reklama

Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o receptík na dobrú parížsku plnku, ktorú môžem použiť do poschodovej tortičky, t.zn. aby bola tuhá a dobre držala tvar, ale aj chuťovo aby bola dobručká... Úsmev . Ďakujem krásne za všetky tipy Bozkávam . Ak sa dá píšte ČO NAJSKôR, PROSÍÍÍÍM !!!

Pozrite si aj


reklama


reklama

Julča, St, 07. 07. 2010 - 15:57

Skopírovala celú adresu ktorá sa ti ukazuje v hornej časti monitora . Najskôr ju označila - začiernila, potom stlačíš tlačidlo CTRL C a potom presunieš kurzor tam kde to chceš vložiť, v jej prípade do komentára a stlačíš CTRL V . Dúfam že som správne pochopila na čo sa pýtaš Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa ak nie tak sory JULKA

Julča, St, 07. 07. 2010 - 11:37

Toto je plnka od Henriety 24 celé som to od nej skopírovala, dúfam že sa nenahnevá. Chichocem sa
uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu. Vystačí mi to na menšiu tortu, keď potrebujem viac, robím dve dávky. A krém je výborný čokoládový......

mne sa to osvedčilo a je super čokoládový a poriadne hustý aj na poschodové torty. Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce JULKA

AHOJ.. DAJ SI DO VYHLADAVAčA FALOŠNY PARÍŽSKÝ KREM OD HENRIETY ..JE DOBRÝ.
NECH SA DARÍZlomené srdce

Ďakujem krásne za všetky odpovede... nakoniec som sa rozhodla pre čokoládovú plnku, ale určite vyskúšam aj túto falošnú parížsku. Ešte raz ďakujem Bozkávam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama