Poradíte dobrú parížsku plnku?
Pozrite si aj
Skús túto od Hentriety, tá je skutočne veľmi dobrá..................http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/falosny-parizsky-krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dame to takto staci len kliknut: http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/falosny-parizsky-krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako si to urobila??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skopírovala celú adresu ktorá sa ti ukazuje v hornej časti monitora . Najskôr ju označila - začiernila, potom stlačíš tlačidlo CTRL C a potom presunieš kurzor tam kde to chceš vložiť, v jej prípade do komentára a stlačíš CTRL V . Dúfam že som správne pochopila na čo sa pýtaš
ak nie tak sory JULKA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za zrozumiteľný výklad.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto je plnka od Henriety 24 celé som to od nej skopírovala, dúfam že sa nenahnevá.
uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu. Vystačí mi to na menšiu tortu, keď potrebujem viac, robím dve dávky. A krém je výborný čokoládový......
mne sa to osvedčilo a je super čokoládový a poriadne hustý aj na poschodové torty.
JULKA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJ.. DAJ SI DO VYHLADAVAčA FALOŠNY PARÍŽSKÝ KREM OD HENRIETY ..JE DOBRÝ.
NECH SA DARÍ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem krásne za všetky odpovede... nakoniec som sa rozhodla pre čokoládovú plnku, ale určite vyskúšam aj túto falošnú parížsku. Ešte raz ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o receptík na dobrú parížsku plnku, ktorú môžem použiť do poschodovej tortičky, t.zn. aby bola tuhá a dobre držala tvar, ale aj chuťovo aby bola dobručká...
. Ďakujem krásne za všetky tipy
. Ak sa dá píšte ČO NAJSKôR, PROSÍÍÍÍM !!!