Poradite??
Pozrite si aj
pudingovy smotanovy normalne v mlieku a do toho bielu coko rozpustit a po vychladnuti primiesat maslo,alebo parizak slahacku 33%prevarit a do toho rozpustit bielu coko,vychladit v chladnicke aspon 6h a vyslahat je vyborny,toto su jedny z mojich najoblubenejsich kremov,tak isto robim aj cokoladovy,volaju sa tusim kralovske tieto kremy,ak si dobre pametam nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim slahany nad parou:6 vajec,35 dkg kristal cukru,1 vanilka,slahat nad parou a postupne pridavat 200g bielej cokolady.Po vychladnuti primiesat 500g vyslahaneho masla a pridavam este trochu rumu.Je trvanlivy-minimalne 5az7 dni vydrzi v pohode.Nam velmi chuti a po cokoladovej plnke je to najcastejsia ktoru robim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam babenky a chcem sa spytat este Sausen ak si tu kolko tej cokolady tam treba pridat?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nic jednoduchsie ako pracovat s pudingovymi-teda nadstavovanymi plnkami nepoznam.Staci uvarit puding(je ich toooolko druhov,staci sa len pomotat po obchodoch...),potom do uvareneho,horuceho nalamat cokoladu-akukolvek,trebars aj z mraznicky(ja si tam drzim cokolady),miesat,kym sa nerozpusti a po vychladnuti pridat do vyslahaneho palmarinu.Takto sa da do pudingu vmiesat aj nugeta,ci nutella atd...vyyyborneee...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam ani to nemusi byt zle dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako hovorim,plnka je jednoducha a co je pre mna hlavne,dlho vydrzi.A ja bezne skladujem upecenu,naplnenu(takymto kremom)a potiahnutu tortu v mraznicke-teda myslim ked zostane ...
.Tak nech sa dari...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobry vecer,chcela by som sa spytat,co je mmf?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MMF-Marschmallow fondant- Najdes recept aj tu na stranke
http://www.tortyodmamy.sk/search/node/mmf
http://www.tortyodmamy.sk/marschmalloow
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kde?do pudingu podla chuti staci jedna,ak das viac bude lepsia,na pol litra asi a do parizaku normlane ako pisu v receptoch na 250ml slahacky jednu cokoladu,ja davam na liter 400g a je to ok,len naposledy bol krem trosku jemnejsi nie taky tuhy,mala som,ale novu slahacku,tak neviem ci to nebude tym..,inak este jednoduchsie je vmiesat hocijaku cokoladu do uvareneho slaka-karamelu s maslom,ci bez,alebo maslo vyslahane s nutelou,mnam,alebo maslo so salkom aj neuvarenym,len viacej masla treba a do toho tiez roztopena cokolada hocijaka..to su najjednoduchsie kremy variacii je neurekom,len vyberat,ked k tomu pridas moje oblubene oriesky...mnam nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte sikulky.Poradite mi dievcence nejaky recept na dobry krem z bielou cokoladou?