reklama

Poradite??


reklama

Ahojte sikulky.Poradite mi dievcence nejaky recept na dobry krem z bielou cokoladou? Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sausen, Ne, 31. 10. 2010 - 14:52

pudingovy smotanovy normalne v mlieku a do toho bielu coko rozpustit a po vychladnuti primiesat maslo,alebo parizak slahacku 33%prevarit a do toho rozpustit bielu coko,vychladit v chladnicke aspon 6h a vyslahat je vyborny,toto su jedny z mojich najoblubenejsich kremov,tak isto robim aj cokoladovy,volaju sa tusim kralovske tieto kremy,ak si dobre pametam Úsmev nech sa dari Kvietok

kami8, Ne, 31. 10. 2010 - 16:00

ja robim slahany nad parou:6 vajec,35 dkg kristal cukru,1 vanilka,slahat nad parou a postupne pridavat 200g bielej cokolady.Po vychladnuti primiesat 500g vyslahaneho masla a pridavam este trochu rumu.Je trvanlivy-minimalne 5az7 dni vydrzi v pohode.Nam velmi chuti a po cokoladovej plnke je to najcastejsia ktoru robim. Kvietok Kvietok

Dakujem vam babenky a chcem sa spytat este Sausen ak si tu kolko tej cokolady tam treba pridat?

tiny, Ne, 31. 10. 2010 - 15:37

nic jednoduchsie ako pracovat s pudingovymi-teda nadstavovanymi plnkami nepoznam.Staci uvarit puding(je ich toooolko druhov,staci sa len pomotat po obchodoch...),potom do uvareneho,horuceho nalamat cokoladu-akukolvek,trebars aj z mraznicky(ja si tam drzim cokolady),miesat,kym sa nerozpusti a po vychladnuti pridat do vyslahaneho palmarinu.Takto sa da do pudingu vmiesat aj nugeta,ci nutella atd...vyyyborneee... Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

tiny, Ne, 31. 10. 2010 - 16:35

Ako hovorim,plnka je jednoducha a co je pre mna hlavne,dlho vydrzi.A ja bezne skladujem upecenu,naplnenu(takymto kremom)a potiahnutu tortu v mraznicke-teda myslim ked zostane ... Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa .Tak nech sa dari... Áno

Sausen, Ne, 31. 10. 2010 - 18:30

kde?do pudingu podla chuti staci jedna,ak das viac bude lepsia,na pol litra asi a do parizaku normlane ako pisu v receptoch na 250ml slahacky jednu cokoladu,ja davam na liter 400g a je to ok,len naposledy bol krem trosku jemnejsi nie taky tuhy,mala som,ale novu slahacku,tak neviem ci to nebude tym..,inak este jednoduchsie je vmiesat hocijaku cokoladu do uvareneho slaka-karamelu s maslom,ci bez,alebo maslo vyslahane s nutelou,mnam,alebo maslo so salkom aj neuvarenym,len viacej masla treba a do toho tiez roztopena cokolada hocijaka..to su najjednoduchsie kremy variacii je neurekom,len vyberat,ked k tomu pridas moje oblubene oriesky...mnam Mrkám nech sa dari Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama