Pomóóóóc laskonky
Pozrite si aj
reklama
reklama
...ja som stierku namacala do vody,tiez sa mi to vytahovalo..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si cesto viem v pohode rozotrieť, ale nepoužívam papier na pečenie, ale fóliu na pečenie a ide mi to lepšie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja formu po obvode laskonky potrem ojemne olejom a cesto sa my nevytahuje,pekne sa oddeli po vytiahnuti fotmy.susim na papieri ale tiez ho potieram olejom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si dávam cesto do pláteného vrecka s plochou veľkou špicou a tak vyplňam otvory, nie je potom treba vela uhládzat a rarovnávat, Potom ptejdem len hladkou stierkou po celej ploche
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na celu sablonu si daj cesto a potom to nozom,alebo stierkou rozotieraj po vsetkych otvoroch naraz.zbytocnu masu zotri.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam za cenne rady Adriána
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam za cenne rady Adriána
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Babenky prosim o pomoc pri natierani snehoveho cesta na laskonkovu formu. Dam si papier na pečenie na to priložim formu na laskonky, do každeho otvoru dam lyžicou cesto a potom to chcem stirkou zarovnat a cesto sa mi vytahuje z otvorov. Ja som si myslela že to bude jednoduche. Po upečeni su vynikajuce len nie su na povrchu hladke ako z obchodu, poradte mi prosim ako jednoducho cesto zarovnat. Mate na to nejaky grif? dakujem za odpovede Adriána