reklama

Pomóóóóc laskonky

dica , 17. 01. 2011 - 21:08

reklama

Babenky prosim o pomoc pri natierani snehoveho cesta na laskonkovu formu. Dam si papier na pečenie na to priložim formu na laskonky, do každeho otvoru dam lyžicou cesto a potom to chcem stirkou zarovnat a cesto sa mi vytahuje z otvorov. Ja som si myslela že to bude jednoduche. Po upečeni su vynikajuce len nie su na povrchu hladke ako z obchodu, poradte mi prosim ako jednoducho cesto zarovnat. Mate na to nejaky grif? dakujem za odpovede Adriána

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, Po, 17. 01. 2011 - 21:13

...ja som stierku namacala do vody,tiez sa mi to vytahovalo..

Ja si cesto viem v pohode rozotrieť, ale nepoužívam papier na pečenie, ale fóliu na pečenie a ide mi to lepšie...

doddy, Po, 17. 01. 2011 - 23:19

ja formu po obvode laskonky potrem ojemne olejom a cesto sa my nevytahuje,pekne sa oddeli po vytiahnuti fotmy.susim na papieri ale tiez ho potieram olejom...

helene, Ut, 18. 01. 2011 - 07:18

Ja si dávam cesto do pláteného vrecka s plochou veľkou špicou a tak vyplňam otvory, nie je potom treba vela uhládzat a rarovnávat, Potom ptejdem len hladkou stierkou po celej ploche

marycka, Ut, 18. 01. 2011 - 12:45

na celu sablonu si daj cesto a potom to nozom,alebo stierkou rozotieraj po vsetkych otvoroch naraz.zbytocnu masu zotri.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama