reklama

Poleva na žĺtkový rez


reklama

Babenky, ako urobiť polevu na klasické žĺtkové rezy, aby veľmi nestvrdla a dal sa koláčik pekne krájať? Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

pavla3, Št, 02. 06. 2011 - 08:45

ja nesusim v rure, len vyslaham žltka cukor a nalejem na horuci koláč a nechám v izbe zaschnut Úsmev

Tanja25 dobra tema, mne sa poleva lame tiez, tak som zvedava na rady skusenejsich.Pavla3, mne sa to aj takymto sposobom velmi lame. Som zvedava, ci sa to neda este inaksie?!

zou, Št, 02. 06. 2011 - 10:40

*Krajam to horucim nozom a je to ok, tiez to necham len pri izbovej teplote zaschnut. Áno Áno Áno Áno Áno Áno

-Janka-, Št, 02. 06. 2011 - 10:49

Babky, režte akoby ste pílili pílkou, takže netlačiť, len "píliť", ja takto nakrájam krásne rovné rezy. Mrkám

jarka22, Št, 02. 06. 2011 - 11:19

ja vymiesam 14dkg pr.cukru,6 zltkov a 1 van.cukor pekne do hladka a rozotrem na kolac-vobec sa nelame Áno Mrkám

dadka1, Št, 02. 06. 2011 - 21:28

jarka 14 dk cukru???nie je to malo??ja davam 30 dk..a 6 zltkou..a citronovu stavu trosku..nelame sa mi krajam pilkovym nozom tak ako keby som rezala..

jarka22, So, 04. 06. 2011 - 15:23

dadka1-ja mam taky recept a robim ho vzdy na Vianoce....ako som pisala,uz ho robim roky a vobec nestvrdne.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama