Poleva na žĺtkový rez
Pozrite si aj
ja nesusim v rure, len vyslaham žltka cukor a nalejem na horuci koláč a nechám v izbe zaschnut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tanja25 dobra tema, mne sa poleva lame tiez, tak som zvedava na rady skusenejsich.Pavla3, mne sa to aj takymto sposobom velmi lame. Som zvedava, ci sa to neda este inaksie?!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
*Krajam to horucim nozom a je to ok, tiez to necham len pri izbovej teplote zaschnut.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robím to tak isto a je to tak super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babky, režte akoby ste pílili pílkou, takže netlačiť, len "píliť", ja takto nakrájam krásne rovné rezy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vymiesam 14dkg pr.cukru,6 zltkov a 1 van.cukor pekne do hladka a rozotrem na kolac-vobec sa nelame
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jarka 14 dk cukru???nie je to malo??ja davam 30 dk..a 6 zltkou..a citronovu stavu trosku..nelame sa mi krajam pilkovym nozom tak ako keby som rezala..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dadka1-ja mam taky recept a robim ho vzdy na Vianoce....ako som pisala,uz ho robim roky a vobec nestvrdne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky, ako urobiť polevu na klasické žĺtkové rezy, aby veľmi nestvrdla a dal sa koláčik pekne krájať? Ďakujem