poleva na koláče
Pozrite si aj
hehe14 malou lyžičkou sa rozháňaj vo vzduchu tak aby ti padala čokoláda neviem či som poradila alebo skúšať a skúšať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja polejem zákusok čokoládou, keď je trocha stuhnutá, tak si dám do papierového kornútka roztopenú mierne teplú čokoládu /tú istú čo na polevu/ - nesmie byť veľmi hustá a porobím cez zákusok čiary aj na šírku aj na dĺžku. Bodky sa Ti robia asi preto, že buď máš čokoládu veľmi hustú alebo málo teplú. Ja si kornútok robím taký na jednorázové použitie z papiera na pečenie - vystrihnem si štvorec asi 12x12 cm, stočím do kornútka tak, aby mi ostala len malinká dierka, dám doň čokoládu a porobím čiary - je to jednoduché a rýchle , nech sa Ti darí - treba skúšať, raz to isto pôjde lepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja robím ako primilka keď mám polevu skoro suchu tak si ešte čokoládu pririedim a takou popíšem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež robím, ako baby. Ten kornútok je super vec, lepšie ako mikrotén.sáčok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam čokoládu carla tmavú alebo bielu je v takom gumovom vrecku a da sa kupit skoro každom obchode a ta sa len ponorí do horucej vody a nechá sa roztopit potom odstrimnem malilinky konček aby to bolo čo najtenšie a čmaram ako potrebujem kruhy čiary
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no mne sa veľmi osvedčila čokoláda z LIDLu. A používam vrecko ako na tlačenku, dá sa kúpiť v papiernictve,je podstatne pevnejšie a drží si veľkosť dierky pri teplej čokoláde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj každá má asi to svoje najlepšie vyskúšané a mne sa osvedčilo dať roztopenú čokoládu do čistej striekačky a potom robiť čiarky alebo kruhy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem vám za rady :) budem teda len skúšať a hádam sa mi raz podaria aj pekné čiary :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako robíte keď dávate na polevu ešte také čiary...je to z čokolády normálnej ako poleva? lebo ja keď to robím tak vždy sa mi poradia iba bodky :( aj keď to dám do vrecka a snažím sa aby boli čiary...neviem si s tým rady.