reklama

plnka zo slahanych vajec

Faolan , 14. 01. 2011 - 18:27

reklama

Dobry vecer dievcata a chlapci,mala by som problem.Snazila som sa urobit plnku zo slahanych vajec nad parou.Slahala som a slahala az do zhustnutia (pol hodinku,aj viac) no miesto toho aby mi to vychladnute zhustlo,mi to akosi zostalo tekute.Ked to slaham len do zhustnutia je to take iste.Ked to slaham dlhsie,na vrchu je to hustejsie a spodok je tekuty,takze sa mi to zgrcne,ked tam dam maslo a ani ponorny mixer mi neomohol v tomto pripade na opravu.Roztopila som to ale uz to naspat nestuhlo.Kde robim moznu chybu,neviem sa dopatrat a uz je to vazne otravne,ze nie som schopna urobit tento druh plnky.Ked mam cokoladovu,grilazovu a orieskovu variantu je to v pohode,akonahle len kavovu alebo vanilkovu,je to katastrofa. Plačem Dakujem za kazdu odpoved. Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

anka999, Pi, 14. 01. 2011 - 18:32

ahoj ja šlaham asi 20- minut, odstavim a hned dam tam maslo a vychdnut na balkon vyšlaham a je nadherna jemna taka nadychana a potom dam tam orechy alebo podla chuti nech sa ti dari anka (brokenheart) (brokenheart)

ja robim tak,ze vyslaham bielka s cukrom nad parou a ked su teple pomaly zaslahavam zltky. Vsetko potom spolu slaham este aby sa to dobre prehrialo. Vyslaham maslo a do neho zaslahavam vajecny krem. Este sa mi nestalo aby sa mi zdrclo alebo bolo riedke. Na jedno vajce davam 6 dkg cukru , na jedno maslo davam 3 vajcia

jarka22, Pi, 14. 01. 2011 - 19:12

ja tiez slaham asi 20 min.....vajicka,cukor a van.cukor slaham nad parou,ale postupne pridam cokoladu a kakao-ked robim cokoladovu a do vychladnuteho primiesam maslo...vzdy mi krasne stuhne....mozno ti este niekto poradi preco ti to nestuhne-ale neviem preco....nech sa ti dari,ahoj Áno

Sisja, Pi, 14. 01. 2011 - 19:26

Ja nešľahám nad parou, vajcia prešľahám s cukrom, dám na 6-7 minút do mikrovlnky, každých 30 sekúnd premiešam a krásne zhustne

Faolan, Pi, 14. 01. 2011 - 22:02

woow,tolko zaujimavych moznosti,ktore som ani netusila.Dakujem velmi pekne Slnko ,vazim si toho,tieto plnky sa mi hodia stale,tak urcite vyskusam vsetky moznosti. Tlieskam

ja som zatial len doboskový robila, a slaham vajcia s cukrom ked su trosku vyslahane dam kakao az potom nad paru tych 20 minut az 30 minut vyberiem a slaham dalej aby vychladli a hned davam maslo cele dve kocky izbovej teploty vyslaham a je hned tuhy tak ze moze ist na korpus ale ja si robim vecer krem a rano plnim a z chladnicky je taky tuhy ze mi ani roztierat nejde tak ho musim na par sekund do mirkovlnky dat aby sa dal rozotierat.

Faolan, So, 15. 01. 2011 - 20:33

Úsmev Dakujem,zaujimava moznost.Urcite vyskusam,idem si urobit nejake tie plnky a korpusy zajtra.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama