reklama

Plnka z pochutkovej smotany


reklama

ahojte...moja najoblubenejsia torta je s plnkou z pochutkovej smotany, cukru a ovocia. Zacala som trochu s marcipanovym zdobenim a neviem ci je takato plnka vhodna pod marcipan. resp. myslite ze naplnit tortu mozem a vrch potriem niecim inym, ale cim? povodne som navrch robievala parizsky krem, t.j. slahacka a cokolada, ale neviem ci je pod marcipan vhodna Kvietok ... dakujem vopred za rady Tlieskam Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

pod potah urcite nie, tam idu len maslove plnky, ale ja davam niekedy nutelu - taku tensiu vrstvu, tie maslove plnky moc nemusim Úsmev

sio, So, 27. 11. 2010 - 16:01

kľudne s tým môžeš naplniť tortu ale pod poťah daj maslový krém,ja najviac používam tieto krémy nie maslové

Zakulka, So, 27. 11. 2010 - 16:20

szilvika a ako plníš také 3D torty? normalne klasiky sa daju so smotanou ale 3D asi nie, či?

sio, Ne, 28. 11. 2010 - 15:40

ale ano,len treba nechať trocha stuhnúť plnku,teraz som tak robila sumca,alebo aj tak že z maslového krému spravíš mantinely a potom dáš plnku,no napríklad takú ako traktor alebo auto by som s tým krémom nerobila

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama