reklama

plnenie torty


reklama

Ahojte prosím poradí mi niekto fotopostup na 3D lienku?Hlavne by som potrebovala plnenie tej lienky a či cesto má byť s punčoviny.Potahovanie už mám len to cesto a plnenie.Dakujem všetkým za rady. Prekvapenie Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

maculka, Po, 18. 10. 2010 - 11:39

Ahoj.Upeč si piškotove platy a nachystaj si krém aký budes dávat.Z platov si vyreces telo lienky a naplnis ho, z plátov co ti ostanú urobíš puncovinu, dáš tam pripadne rum alebo sirup, alebo ovocnu stavu, kakao, orchy, dzem kazdý má svoju punčovinu ako robí, taouto punčovinou dotvarujes telo lienky a dás stuhnut, potom este nezabudni obtrier maslovým krémom zvonku a dáš to stuhnut.Po stuhnutí potiahnes potahovkou a dozdobíš, dufam že som ti trochu pomohla. Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa

Ahojcek Mischel22 ja sa tiez chystam zac.novembra urobit lienku Úsmev, takze si mi velmi "bodla" touto otazkou. Doteraz co som sa docitala, tak najlepsie je upiect si korpusi v miskach (velka:telo, mala:hlava), a rozrerat ich vodorovne a uz len naplnit. Mozes este potrebne korekcie spravit puncovinou. Krem podla chuti, a na ten maslovi po obvode vraj staci len maslo a cukor podla chuti. Cisto maslovi preto aby sa potah netopil. Nuz nech sa Ti lienka podari a napokon sa s nou aj pochval! Úsmev a pripadne mi aj poradis? Drzim vsetky palceky Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

VALI, Po, 18. 10. 2010 - 12:56

Milé dievčence. v nedávnnej minulosti dobrá žienka ponúkla recept na maslový krém pod poťahovku. Ja som si ho stiahla a teraz ponúkam ďalej ( nie ako svoj výmysel), ale som s nim veľmi spokojná a ja už iný ani pod poťahovku nedávam, veľmi sa mi osvedčil. Ešte raz veľmi pekne ďakujem autorke tohto receptu Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce
Pod potah použivam tzv. maslový krém: 50 dkg kr.cukru povaríme s 1,5 dcl vodou na miernom ohni asi 5 min.Pri varení penu odstráníme s mokrým štetcom, aj všetky nečistoty z nádoby./Ked to neurobíme, krém sa vykrištalizuje./
Po 5 min. varení pridáme 2PL citr.štavy a varíme ešte chvílku./2-3min./Dávajme pozor,aby sirup neskaramelizoval!Odstavíme a povrch sirupu pokvapkáme studenou vodou.Pokryjeme a necháme vychladnut na izb.teplotu.Nakoniec spojíme s vyšlahaným 50 dkg-maslom/hera,palmarin,helia,palmela,hocičo/.Možeme dochucovat: rozt.čokoládou,citr.štavou,lekvárom,aromamy,s kakaom,ba dokonca aj s uvareným vychladeným pudingom/3 dcl mlieko+1puding/,krém bude jemnejší a lahší

Tak nech sa aj vám podarí, skúste Hambím sa Hambím sa Hambím sa

Ahoj Majuska 27 ja tiež budem tu tortu robiť začiatkom novembra tak poradiť ti asi neporadim ale určite sa pochvalim ak vyjde.Dakujem všetkym za rady Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama