pečieme v írsku
Pozrite si aj
ahoj, ja zijem v Anglicku a mam to tu podobne. Takze ja pouzivam self-rising muka, ked nemam tak aj plain, akukolvek a ich baking powder. Cokolady hocijake ake kupim v supermarkete, ak potrebujem na cokohmotu alebo pralinky, tak kupim s vacsim obsahom kakaa. A taktiez potahovky, kupujem v Tescu alebo Morissone, obycajnu White Icing alebo Regal Ice. Vlastne co maju. Niekedy je prilis makka, ale potrapim sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj,ja jsem take z Anglie a jak pise kovka tak vpodstate postupuji stejne az na tu mouku,snazim se zasadne si ji sehnad u polaku,je totiz stejna jak u nas.Anglicka mouka je desna.Potahovku kupuji take v Morisson nebo v Asda a vlastne cokoladu si take kupuji pres net a ne jen cokoladu.Tady je odkazhttp://www.apieceofcakethame.co.uk/view … r+SugarArt
Je to dostacujici?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby, nepotrebujete nejakú pomocnú silu? Hneď by som k vám išla!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
noooo mne by sa zisla:)Robim stale iba nocne a piect popri tom je dost narocne.....hlavne ked kazdy chce na sobotu-a ja koncim v sobotu rano Kupim letenku???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kľudne, ale hneď štyri. Mala by som aj dvoch degustátorov a jedného rypáka!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj.Ja pouzivam len muku v cervenom obale-plain- Tescovu.Cokoladu- bielu aj mliecnu SILVER SPOON-robila som z nej aj cokohmotu a bola super.Potahovku tiez z marketov-Regal-Ice od Dr.Oetkera.Ked som zacinala,robila som z nej aj vsetky ozdoby,teraz mam WI-robi sa s nim ovela lepsie-ale tu ho nekupis.Ani cez net-jedine objednat z SK .Vsetko ostatne kupujem z EBAYu.Tam kupis vsetko,co potrebujes-aj specialne potahovky na kvietky.A kde zijes?Nie sme nahodou susedky??
Nech sa ti dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dublin
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tak navstevy nebudu -ja nedaleko Belfastu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za rady aj adresy
robili ste tortu pre irov / anglicanov? pytam sa hlavne kvoli plnke, tu co som videla a jedla ich birthday cakes tak to bol len vysokansky korpus a len trosku plnky v strede.mam robit tortu pre kamaratku irku - teda jej syna tak neviem aku, poradte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja peciem pre Irov-velmi im nase torty chutia .Ked ochutnaju,pravidelne sa ku mne vracaju.Robim im najviac piskotove cesto/kakaove/ a coko plnku/vanilkovou/ slahanu na pare v kombinacii s ovocim.Ale aj slahackove plnky s ovocim.Korpus im chuti aj orechovy-vlastne im chuti asi vsetko nase oproti tym ich suchotinam
.Drzim palceky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja teda nepecu pro Iri ale Anglicani miluji vse nase i vase jak pise kami8. Hodne stesti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
chcela by som sa spojit s babami,ktore maju skusenosti s irskymi surovinami na pečenie, resp. ktore peču tu irsku... a mam par otazok.
1) mate odskusane ci je lepsie pouzit na torty - korpusy selfraising flour alebo klasicku plain s nasim pdp
2) pouzivate ich baking powder?
3) čokolada scotbar alebo wondebar - co na nu hovorite?
4) aky typ potahovky pouzivate na torty a kupujete v supermarkete alebo cez net
dakujem