reklama

parížsky krém


reklama

dievčence.... googlim a goooglim... už mám hlavu ako melón a som z toho vôbec neni múdra.
dostala som objednávku na tortu s parížskym krémom. našla som tu asi milion receptov. prosím. ak chcem požiť len rastlinnú šľahačku - dá sa to? ... alebo je nutnosť kombinovať? alebo musí ísť maslo?...
help me. ešte som parížsky krém nerobila, tak mám v tom dosť chaos. vopred ďakujem.Hambím sa Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

erika43, Po, 02. 08. 2010 - 16:03

Parížsky krém je bez masla,falošný parížsky s maslom.Obidva recepty sú zo šľahačkou, môžeš použiť aj rastlin.šľahačku.

zou, Po, 02. 08. 2010 - 16:17

presne takto ho robim ako Henrieta24 a je super, nerobila som ho z rastlinnej slahacky, ale dievcence ho robia aj z rastlinnej. Vyskusaj, budes spokojna a je velmi jednoduchy,vysledok je zaruceny, hlavne v tomto teple nemusis stat nad sporakom..Chichocem sa Chichocem sa Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

ja som robila falosny a bol vyyyborny.dala som obycajnu slahacku a maslo a vsetci chvalili a chvalili aj recept pytali.Áno Áno

martah, Po, 02. 08. 2010 - 17:35

Falošný parížsky naozaj výbornýÁno Áno Áno Áno . Oplatí sa ho vyskúšaťZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Sausen, Po, 02. 08. 2010 - 17:39

no u nas fici hlavne ten bez masla,zbytocne vela tuku pre mna,normalnu slahacku nechat zovriet a pridat cokoladu,ja davam 70%,alebo aj 80% nechat vychladit do druheho dna a vyslahat,kto ma rad sladsie pridat cukor k cokolade,podla chuti,mne sa paci tato,je lahka a nadychana,ale tiez je pravda,ze som neskusala ten falosny,odradza ma ten tuk este k tomuÚsmev nech sa dariKvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama