Pardubicke pernicky - poradte!!
Pozrite si aj
reklama
reklama
Nespravil, salajka je uhličitan amónny a kyprí oxidom uhličitým a tým čpavkom, ale sa vyparí, nechaj ich trošku rozložené, salajka sa používa bežne i do zázvorníkov. Neboj sa, jedlé sú!!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robím koláč z jelenej soli, neskutočne to smrdí, keď sa pečie, ale za to je výborný, neboj nič...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, dakujem, potesili ste ma... uz boli na ceste do kosa.... totiz prvykrat som pouzila salajku, tak nabuduce budem vediet....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja som ich tiez piekla,ale smrdeli mi pri peceni.a uz potom nie.zo zaciatku boli tvrde,ale ked som ich plnila tak zmekli.su vyborne.neviem preco ti tak smrdia,ale asi z toho vyjdu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte dievcata, piekla som pardubicke pernicky podla Slavomiry, recept je rozdeleny na tri dni, na ten treti sa pecu, no ja som piekla az na stvrty, mala som to odlozene v spajze, na ten treti som nemohla, proste mi to nevyslo, no a ked som to piekla, tak mi tie pernicky neskutocne smrdeli za cpavkom, normalne ako farba na vlasy, ked som ochutnala, tak mi to udrelo do nosa. Je to uz druhy den a este to tam stale citim, no uz nie tak intenzivne. Tak mi prosim poradte, ci to mam vobec plnit, ci to je jedle alebo to mam vyhodit, ci to nespravil ten stvrty den. Dakujem velmi velmi velmi.....