reklama

P O M O C s WI


reklama

Plačem Ahojte cukrarky prosim rychlo pomahajte , mam problem s jednou tortou je potiahnuta od vecera s WI a otvorim chladnicku a je cela ani nie orosena ale mokra!!! To sa mi este nestalo, ja teraz neviem co mam robit bo vecer si pridu po nu!!!! Dala som aj pred ventilator nech vyschne ale mokva cela!!! Pohladom vyzera pekna ale bojim sa ze do hodiny stecie....co mam prosim vas robit??? Uschne to este ci potiahnut nanovo ci co!!! Asi prastim s celymi tortami bo nemam na to nervy..... Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sanulka, Ut, 20. 07. 2010 - 14:46

Ja som si dala na väčšie chladenie chladničku a potom keď to trocha stuhlo posypala som solamylom a žehlila a žehlila. Písali to tu dievčatá že posypať tým solamylom, ak si to dobre pamätámHambím sa

...podla mna potiahnut nanovo, ale treba zistit pricinu preco sa to stalo...

Babenky dakujem bola som skontrolovat ale je to mokre ani naznak ze by to schlo.... no ale ja to nechapem normalne...

ja som mala niečo podobné s RDI - nechala som dobre vychladiť ale na minime v chladničke - nie na maxime- hovoria že to nie je dobre na max

toria, Ut, 20. 07. 2010 - 15:46

mne vyschlo pri normálnej teplote v chladničke, keď som ju urobila bola pekná kým som nafotila začala sa topiť, tak som ju šup do chladničky tú mám nastavenú na 2,5 normálne a ráno som sa bála na ňu pozrieť, ale vyschla. Nemôžeš mať taký veľký teplotný rozdiel. Keď dáš na max.. chladničku a tortu vyberieš, tak do pol hodinky ti stečie, normálne to WI tečie.... tak radšej na slabšej teplote a potom síce začne tiecť ale o hodne neskôr ako keď je ten rozdiel vysoký...

tak ja neviem žeby WI normalne tiekla potahovala som s WI 5 torty ale absolutne mi netiekla aj teraz som robila a stala v obyvačke 6 hodin a bolo neskutočne horuco a torta bola taka ako ked som ju doniesla to je moja skusenost s WI a tak isto aj ozdoby na nej boli z WI

Dej foto dortu, který vydržel 6 hodin v obýváku v těchto vedrech!

ja som robila tortu s WI pred dvoma tyzdnami a bola pekna v chladnicke pekne ztuhla ale ked som ju dala na stol za pol hodky uz bolo tiez vidiet ze sa rosi nic netieklo len ked som sa dotkla lepilo...ako to mu zabranit do buducna?Lebo ja robievam len s WI.dakujem

salenka, Ut, 20. 07. 2010 - 23:04

mne tiez minuly vikend zvlhla potahovka ale zelatinova no do rana som ju nechala v spajzi a pekne obschla tiez som sa rano bala ist pozrietMrkám ale co uz robit v takomto pocasiMlčím

jaja19, St, 21. 07. 2010 - 10:26

aj mne v piatok prvýkrát zvlhla poťahovaka zo želatíny, ale prežila aj prevoz v tom horku a až do sobotnej oslavy, tak som bola spokojná. práve na tieto horúčavy som chcela vyskúšať WI alebo RDI, ale nestihla som kúpiť.

ste zlate ze ste sa podelili s vasou skusenostou... takze u mna to dopadlo tak ze tortu som "vyzliekla" a znovu "obliekla" na novo. Pod potahom to uuuuplne tieklo bola to jedna velka lepkava guca, a teraz je to OK!!! Drzim palce!

vlastoruz dam fotku len teraz kartu z fotaku ma moja neter takže čoskoro sa dočkaš a či my ty veriš že ta torta tam bola 6 hodin alebo nie tak to už je tvoja vec!a ja nemam dvovod klamat alebo si vymyšlat ale to by si nebola ty keby si nezarypala do mna

Ahojte Tak ja mam v chladnicke tortu potiahnutu od pol noci predok torty je ok ale zadok torty je mokra co mam robit?trosku zacinaju aj boky mam nechat v chladnicke nadalej alebo je lepsie vybrat tortu von a nechat ju vonku?jooj za necele 3 hodky ideme autom asi 25 min tak sa obavam ze ked tam dojdeme bude skareda torta joooooj

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama