môj rovný korpus pre cooky a kakajku
nič nemusím zrezávať

Komentáre
môžem
- 15 bielkov vyšľahať dotuha s 225g cukor krupica
- 15 žĺtkov vyšľahať do peny s 375g cukor krupica a 2 vc
- zmiešať 15pl horúcej vody s 5 pl oleja, pridať k žĺtkovej zmesi
- pripraviť 750g múka hladká s 2 pdp (môže sa pridať čoko ryža, nahradiť časť múky napr banánovým pudingom, ak chceme príchuť)
- zmiešať všetky zmesi už iba vareškou
- tento korpus pečiem v smaltovanom vysokom plechu, boky vymazané masťou, vysypané hrubou múkou, dno pokryté papierom na pečenie
- potiahnutá torta s ovocím váži cca 6 kg
nech sa darí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem, pri najbližšej príležitosti vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, vyskusam, ked peciem tortu na velkom plechu, tak peciem kazdy plat osobitne, aspon je kazdy korpus inej chuti, ale toto je super, dakujem, ze si nemusim lamat hlavu prepoctami, ked to uz mas odskusane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aky je rozmer piškoty prosím ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cca 35x30x7
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ešte pri akej teplote treba piecť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 150-tke približne hodinku, určite závisí od rúry
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
máš mail...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten je nádherný, môžeš prosím dať recept?
