reklama

korpus...

Pridal/a kramky dňa 22. 05. 2012 - 08:56

Chichocem sa môj rovný korpus pre cooky a kakajku Mrkám nič nemusím zrezávať Objímam Zlomené srdce Objímam

korpus..., torta, Ozdoby na torty, kramky, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

kramky, Ut, 22. 05. 2012 - 10:14

Chichocem sa môžem Mrkám
- 15 bielkov vyšľahať dotuha s 225g cukor krupica
- 15 žĺtkov vyšľahať do peny s 375g cukor krupica a 2 vc
- zmiešať 15pl horúcej vody s 5 pl oleja, pridať k žĺtkovej zmesi
- pripraviť 750g múka hladká s 2 pdp (môže sa pridať čoko ryža, nahradiť časť múky napr banánovým pudingom, ak chceme príchuť)
- zmiešať všetky zmesi už iba vareškou
- tento korpus pečiem v smaltovanom vysokom plechu, boky vymazané masťou, vysypané hrubou múkou, dno pokryté papierom na pečenie
- potiahnutá torta s ovocím váži cca 6 kg
Zlomené srdce nech sa darí... Zlomené srdce

verus, Ut, 22. 05. 2012 - 10:18

ďakujem, pri najbližšej príležitosti vyskúšam Áno Áno Áno Áno Áno Áno Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

zou, Ut, 22. 05. 2012 - 10:36

dakujem, vyskusam, ked peciem tortu na velkom plechu, tak peciem kazdy plat osobitne, aspon je kazdy korpus inej chuti, ale toto je super, dakujem, ze si nemusim lamat hlavu prepoctami, ked to uz mas odskusane Áno Áno Áno Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

kramky, Ut, 22. 05. 2012 - 23:27

Chichocem sa na 150-tke približne hodinku, určite závisí od rúry Objímam Zlomené srdce Objímam

Dobry den,prosim Vas tento korpus na akom stupni v rure peciete?A ako dlho?Chcem ho vyskusat tak sa pytam aby som nieco nepokazila.Dakujem vopred za odpoved.

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama