reklama

Ovocie v žele z metra

Cessy , 17. 07. 2010 - 22:12

reklama

V najnovsom letaku som videla ponuku na ovocie v zele. mate s nim niekto skusenost???je to nieco podobne ako frutafill????

Pozrite si aj


reklama


reklama

Cessy, So, 17. 07. 2010 - 22:33

Ovocie vžele ako polotovar pre pekarstvo a cukrarstvo:
Ide o cele ovocie alebo kusky ovocia ponorene v trasparentnom žele s pridavkom chutových a aromatickych zložiek. Tepelna stabilita produktu umožnuje zmrazenie a pecenie bez znicenia textury. Pečieme 15-20 min. pri teplote 200-300 C. Počas pecenia nestraca lesk, vyznačuje sa vysokým obsahom ovocia- nad 60% a bohatou škálou chutí. Použitie ako zložka roznych druhov ovocneho cesta, krehkeho, piškotového, piskotovo-tukového, kvasnicového či listkoveho. Prídavok so hmôt. kremov. šlahacky. Výborné na dezerty:zmrzliny vafle, palacinky, ryžu a ine

Cessy, So, 17. 07. 2010 - 22:34

Denideni dakujeeeem a moze sa to pridavat aj do tej rastlinnej slahacky???

Sausen, So, 17. 07. 2010 - 22:35

no ja sice niesom na sk,ale mam pocit,ze je to napln do paju,alebo topping navrch a je to fajne,sice menej sladke ako ked si uvaris jahody s cukrom a do toho das zlaty klas,ale ja to bezne pouzivam do tort a je to vyborne cucoriedkove,jahodove,su aj jablckove,hruskove atd:0)ale podobny efekt docielis s tym zlatym klasom,ja natieram poliate korpusy dzemom a na to krem z dvoch stran a medzi to tu napln,ak nedavam ovocie,je to mnamkove,ako vy zvyknete pisatMrkám teda,ak sa nemylimHambím sa nech sa dariKvietok

Sausen, So, 17. 07. 2010 - 23:27

no nezobrazilo mi to komentare vyssie takze som sa v podstate nemylilaÁno Mrkám
no neviem ale nie do slahacky,myslis na slahacku,to ako ten toppingMrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama