reklama

otazocka??


reklama

zdravim vas sikulky.pred tyzdnom som robila zelatinovu potahovku isiel tam cukor med a zelatina,robilo sa s nou perfektne ale to bolo priserne sladke.neviete mi poradit ci ta od bohusa je tiez taka sladka????jemu tam ide aj glycerin a glukoza,bude to lepsie chutit????

Pozrite si aj


reklama


reklama

Alenik, St, 07. 07. 2010 - 16:20

Myslim,ze vsetky potahovky su dost sladke...nakolko hlavnou zlozkou je v nich cukor.... ja robim vsetko z MMF,ten je taky kyselkavy,vdaka citronovej stave,ktoru tam davam,ale inak chuti vsetkym..Bozkávam
Glycerin,je vlastne ako olej a glukoza,je tiez cukor....tak myslim,ze v tych dvoch veôlky rozdiel nebude...Hambím sa

ZuzanaB, St, 07. 07. 2010 - 16:21

A co tak pridat kus citronky? do MMF je to super a jemne to okysli ten strasne sladky fondant...

pumpel, Št, 08. 07. 2010 - 13:02

ja som robila tú želatinovú poťahovku a dala som do nej mandľovú arómu a bolo to fajn.myslím si,že si tam môžeš dať hocijaké arómy na spestrenie chuti a prekrytie tej chuti sladkej.či?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama