otazocka??
Pozrite si aj
reklama
reklama
Myslim,ze vsetky potahovky su dost sladke...nakolko hlavnou zlozkou je v nich cukor.... ja robim vsetko z MMF,ten je taky kyselkavy,vdaka citronovej stave,ktoru tam davam,ale inak chuti vsetkym..
Glycerin,je vlastne ako olej a glukoza,je tiez cukor....tak myslim,ze v tych dvoch veôlky rozdiel nebude...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A co tak pridat kus citronky? do MMF je to super a jemne to okysli ten strasne sladky fondant...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila tú želatinovú poťahovku a dala som do nej mandľovú arómu a bolo to fajn.myslím si,že si tam môžeš dať hocijaké arómy na spestrenie chuti a prekrytie tej chuti sladkej.či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
zdravim vas sikulky.pred tyzdnom som robila zelatinovu potahovku isiel tam cukor med a zelatina,robilo sa s nou perfektne ale to bolo priserne sladke.neviete mi poradit ci ta od bohusa je tiez taka sladka????jemu tam ide aj glycerin a glukoza,bude to lepsie chutit????