otázka
Pozrite si aj
ja davam kusky korpusu a krem-robim pudingovomaslovy,tiez trochu dzemu a miesam to rucnym mixerom,vtedy mi neostanu skoro ziadne hrudky...ak predsa,tak tu hrudku jednoducho vyberiem hustotu si kontrolujem pridavanim kremu,cim viac kremu tym je redsi...drzim palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím tak isto ako m.balijencikova, ale pridávam do nej aj rum... ten tomu dodá ten spávny "šmrnc" ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím punčovinu vačšinou z karamelovej plnky a korpusu tá sa zatial najviac osvedčila a dám do robota rozmixovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si korpus rozmixujem..a potom domiešavam krém a je fajná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím punčovinu z odrezkov a skrojkov z torty. Pridám plnku, džem, kakao, trocha sirupu, môže byť aj rum.Všetko dobre spolu zmiesim na hustejšiu hmotu.Dám do chladničky a na druhý deň tvarujem na zvieratká.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj devcata,s tim mixovanim to je dobry napad,ja jsem se stim vzdycky babrala rukama,a asi na tom neco bude,protoze pak jsem to mela dost nerovne a jedovalo me to,a kdyz to rozmixuji tak je to vlasne hladci...no vida,jedna zahada zase rozlustena,dekuji,dekuji.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím vás žienky ako robíte punčovinu čo všetko tam dávate ? chcela by som vyskúšať zvieratká z punčovinu ale neviem ako dosiahnuť aby som mala hmotu akurát na tvarovanie a aby nebola hrudkovitá , poraďte ak s tým máte niektorá skúsenosti