torta

Komentáre
Ahoj Hilduška. Veľmi pekná tortička. Taká jemná nežná. To máš obťahované marcipánom?? Alebo krémom?? Nešmýka sa ti z toho krém dolu??? Ja mám trochu s tým problém. Ak môžeš, tak porad!! Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj to je marcipan. Nešmýka sa mi to a to som už piekla dosť tých tôrt a držali. A ked tortu potiahnem tak ten marcipan este potrem olejom aby sa leskol a krem drží. Skus trochu tu špičku pritlačiť o tortu ale nie veľmi. Ja mam zas otazku na teba : chcem sa dostat na babinet cz aj tam dôjdem, vojdem do kucynky a potom neviem kudy kam. Raz som trafila na str. ktora mala 730 stran a boli tam super rady ale teraz neviem ako sa tam dostat. Diky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pozerala som to. Aj mne sa zdá, že som tam už bola. Zaregistrovala si sa tam??? Skús sa zaregistrovať a potom uvidíš!! Nemáš ICQ alebo Skype. skôr sa porozprávame o tom. napíš mi na mail!! ahoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemusíte by dievčatá registrované,iba ak chcete písať a pridávať príspevky.Ked vojdete do kuchynky,chodte do upečeme si a potom do Dortu. A veľmi pekná tortička,aký marcipán používaš 1:1,alebo s medom,alebo máš nejaký svoj špeci recept.Mne sa naposledy marcipán s medom moc nepodaril,spravila som ho trošičku na uľahčenie redší,ale po to sa mi na torte začal rosiť a máličko stekala sem tam šťava do kelu-asi to bolo aj krémom pod marcipánom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vidíš Ivetka, asi si prišla na to, prečo to púšťa. ale čo dať pod ten marcipán, aby to nepúšťalo??? zase to nebude držať!!! musíme dačo spolu vymyslieť!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten som robila takto:20 dg suš. mlieka, 20 dg pr. cukru a bielko ale to pridavaš podľa potreby aby to bolo take ako plastelina. Potom rozrobim praš. farbu vo vode a zafarbím. Dnes som skušala marcipan s medom a celkom fajn ten som vyčitala na tej str. čo sa tam neviem dopracovať abolo tam ešte veľa dobrých rád aj fotiek škoda. Bol tam recept na želatinovu hmotu.Baby ktorá by vedela pomôcť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teda, ta je úplně pohádková
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na ktoru stránku sa nevieš dopracovať ?Ja som s babami na bábetku preberala želatínovú hmotu,tu je recept.Nemám ju vyskúšanú ,skúšala ju Ariel z fora a podarila sa jej.
Zelatínová hmota
Dve zarovnané polievkové lyžice želatíny -15 gramov dáme napučať do 8 lyžíc studenej vody.
Potom rozpustíme vo vodnom kúpeli a pridáme 3 polievkové lyžice medu , 1 neplnú poievkovú lyžicu glycerínu a dve polievkové lyžice tuku /nechcelo sa mi ho rozpúšťať tak som navážila 24 gramov / ,premiešame ,aby sato spojilo a všetko rozpustilo .Vyberieme z vodného kúpeľa pridávame preosiaty cukor - cca 800 gramov .
Platí napísané vyššie s cukrom opatrne inak sa to bude trúsiť .
Cukor sa dá vždy pridať .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem aka stranka to bola ale bola som na babinete a potom som klikla niekde lenže teraz neviem kde a bolo tam 730 stran o pečení aj fotografie tort no niečo super. Ta želatinova hmota bola trochu ina. Lebo tam kde dôjdem na babinete nevidim torty od Adriany atd.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak táto ma priam očarila, je prekráásna ako pre princeznú...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoducha a pekna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je moj najnovší výtvor