odbošova torta- klasika

Komentáre
piekla som to na velkom plechu a potom som to prekrojila na polovicu takže desať platov,dufam že sa ti vydaríja robim gulanu dobošku nie z piškotoveho cesta,tato sa u nas osvedčila najviac inu ani nerobim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kurnik baby, čo tu stále miešate hrušky s jablkami
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klasická doboška je tenké piškotové cestá plnené vareným čokoládovým krémom a na vrchu
JE VŽDY KARAMEL
to je doboška
nie kdejaké pudingové či čím plnené a k tomu bez karamelu.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A k tej guľanej si vymyslite iné pomenovanie!!!
To netvrdím že iné nemôžu byť chutné.
Ale určite to nie je
DOBOŠKA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobre ok nečerti sa tolko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňááám dobošová
, mňa to čaká zajtra, koľko má plátov?
