Korpus pečiem iba klasický vanilkový iný nie.Tieto torty sú z trvanlivej šľahačky (já používam Creme Patissérie,ale môže byť aj iná)asi treba na to až 1l,na menšiu menej(záleží aj od veľkosti korpusu toto je na jednu veľkú priemer asi 30)pridá sa tam vanilínový cukor asi tak 5ks vyšlaháme.ďalej potrebujeme 3ks 16% lahôdkové smotany ktorú potom treba pridať do vyšľahanej šľahačky a už to treba len došľahať tomu už moc netreba skôr premiešať a môžeme plniť tortu na každý plát treba natrieť poukladať čerstvé ovocie znova krém priložiť ďalším plátom a opakovať,ale každý plát dobre prelievam citrónovou šťavou rozrobenou z vodou a vanilínovým cukrom horný plát tiež len pretrieť a nechať do rána stáť túto tortu ukladám vždy späť do tortovej formy aby sa nešuchla a aby držala tvar no a ráno prenesiem na podnos a dozdobím už len čistou šľahačkou ,ktorá mi zostala z litrového tetrapaku a ako vidíte na obrázku prelievam želatínovou polevou zn.Oetker z čírej želatíny tiež ochutenou citrónom ona má ozaj šmrnc!!Nuž a prajem dobrú chuť.

Komentáre
A výborne chutí, Margitkina špecialista na každom stretku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tieto torty budu vzdy IN
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sú veľmi pekné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parááááda
vyskúšam